„Maifest” revine cu o nouă ediție

Joi 25.05.2023 Ziua Eroilor sarbatorita in Zalau
26 mai 2023
Defilare Maifest Zalau 2023
27 mai 2023

„Maifest” revine cu o nouă ediție

Sâmbătă, 27 mai 2023, Forumul Democrat al Germanilor din România, Forumul Județean Sălaj și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, secția germană, vor organiza o nouă ediție a tradiţionalei sărbători „Maifest” la Zalău.

Manifestarea va debuta la ora 9:45 cu întâlnirea participanților și invitaților, sub mottoul „Împreună formăm viitorul”, la „Casa Germană”, situată pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 47. De la ora 10 va avea loc defilarea fanfarei și a ansamblurilor artistice pe traseul: Casa Germană – Centru – Parcul Central Municipal, iar de la ora 11 se va desfăşura un program cultural-artistic la Amfiteatrul în aer liber din Parcul Central Municipal. Invitații speciali ai „Maifest” 2023 sunt: Fanfara Reunită a Șvabilor din Foieni și grupul de dans popular german „Regenbogen” din Oradea.

Partenerii în organizarea serbării anuale a comunității germane din județul Sălaj sunt: Guvernul României – Departamentul pentru Relații Interetnice, Primăria Municipiului Zalău, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Zalău TV.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

www.culturasalaj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *