drapel
Ziua drapelului national
25 iunie 2008
Primaria Zalau
NUNTA DE AUR
30 iunie 2008

UGIRMasa rotunda “Romania pe pietele estice – Azerbaidjan, China, Kazahstan, Federatia Rusa, Ucraina” oportunitati de afaceri in conditiile economice actuale.

Reclama FIRME SERVICII ZALAU

    Uniunea Generala a Industriasilor din Romania – UGIR-1903 impreuna cu Camera de Comert si Industrie Romano-Rusa – CCIRR au organizat marti, 24 iunie 2008, masa rotunda “Romania pe pietele estice – Azerbaidjan, China, Kazahstan, Federatia Rusa, Ucraina” oportunitati de afaceri in conditiile economice actuale.

    Evenimentul, defasurat in Palatul UGIR-1903, a avut ca invitati pe consilierul economic si comercial al Ambasadei R.P. Chineze, consilierul economic si comercial al Misiunii diplomatice a Kazahstanului, secretarul I al Ambasadei Federatie Ruse in Romania, seful reprezentantei comerciale a Ucrainei in Romania, presedintele Camerei Bilaterale de Comert si Industrie Romania – Azerbaidjan si consilierul economic si comercial al Ambasadei Azerbaidjanului in Romania.

    La intalnire au participat reprezentantii a peste 80 de firme si organizatii, patronale si camerale, din Romania care sunt interesate de dezvoltare afacerilor pe pietele estice.

    Invitatii au prezentat date si informatii la zi privind posibilitatile de derulare a afacerilor in fiecare tara din acest spatiu estic. Participantii au formulat puncte de vedere si propuneri care sa conduca la dezvoltarea relatiilor economice directe.

    In cadrul intalnirii a fost lansata oferta de realizare de catre UGIR-1903 in colaborare cu CCIRR a unui catalog electronic de prezentare a Ofertei de Afaceri a Romaniei.

    In cadrul intalnirii s-a conturat idea continuarii dialogului inceput prin aceasta masa rotunda cu abordarea specializata o problematicii complexe privind dezvoltarea relatiilor economice cu aceste tari, atat in plan bilateral cat si in planul sectoarelor economice de interes.

UGIR-1903        CCIRR

Director Activitate Patronala     Secretar General

Amelia POPESCU       Tatiana TIHON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *