PREMII ȘI MENȚIUNI LA CONCURSURILE INTERJUDEȚENE DE MATEMATICĂ

Festivalul de Umor „ȘIMLEU DE AUR. DE LA LEU LA ȘIMLEU”
4 noiembrie 2019
1 Decembrie, Ziua Națională a României
3 decembrie 2019

PREMII ȘI MENȚIUNI LA CONCURSURILE INTERJUDEȚENE DE MATEMATICĂ

PREMII ȘI MENȚIUNI LA CONCURSURILE INTERJUDEȚENE DE MATEMATICĂ

 

PENTRU ELEVII DE LA COLEGIUL NAȚIONAL „SILVANIA” ZALĂU

Elevii Colegiului Național „Silvania” Zalău au participat la trei Concursuri Interjudețene de Matematică, alături de alți elevi din județele Maramureș, Satu Mare, Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov și Sibiu.

Astfel, în perioada 25-26 octombrie 2019, la Târgu-Mureș, a avut loc Concursul Interjudețean de Matematică „Alesandru Papiu Ilarian.” Au participat elevi din clasele VII-XII, iar lotul a fost însoțit de profesoara Lucaciu Simona, care a făcut parte din Comisia de Evaluare. Au obținut Mențiuni speciale următorii elevi:

Breje Nora, clasa a VII-a, profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență,  Ilonța Andrei; Tuduce Sergiu, clasa a VIII-a,  profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență, Bulgărean Vasile; Șichet-Unguraș Darius, clasa a XII-a, profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență, Lucaciu Simona.

În data de 2 noiembrie 2019, la Baia Mare, s-a desfășurat Concursul Interjudețean de Matematică „Argument.” Lotul de elevi a fost însoțit de profesoara Crișan Gabriela care, de asemenea, a făcut parte din Comisia de Evaluare. Au fost laureați cu mențiuni speciale următorii elevi: Moldovan David, clasa a V-a, profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență, Gornoavă Valeriu; Barna Alexandru, clasa a VI-a. , profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență, Crișan Gabriela; Cimpoieș Antoniu, clasa a VII-a, profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență,  Ilonța Andrei; Ilieșiu Anne, clasa a VIII-a. profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență, Bulgărean Vasile.

În perioada 15-16 noiembrie 2019, la Câmpeni, județul Alba, a avut loc Concursul Interjudețean de Matematică „Mens sana…” Lotul de elevi a fost însoțt de profesorul Fărcaș Nicolae, care a făcut parte din Comisia de Evaluare. Elevii de la Colegiul  Național „Silvania” Zalău au obținut următoarele rezultate; Premiul al III-lea, Margin Petrișor, clasa a XII-a, profesor îndrumător, la clasă și la grupa de Excelență, Lucaciu Simona; Mențiuni: Morar Tudor, clasa a IX-a,  profesor îndrumător, la clasă, Lucaciu Simona și profesor îndrumător, la grupa de Excelență, Zay Eva; Popan Răzvan, clasa a X-a, profesor îndrumător, la clasă, Lucaciu Simona și profesor îndrumător, la grupa de Excelență, Fărcaș Nicolae; Cipleu Iulia, clasa a XI-a, profesor îndrumător, la clasă, Lucaciu Simona și profesori îndrumători, la grupa de Excelență, Sabou Manuela și Jecan Ioan.

Grație subiectelor de un grad ridicat de dificultate, Concursurile Interjudețene au reprezentat un exercițiu pregătitor în vederea participării la Olimpiadele de Matematică din semestrul al II-lea al anului școlar 2019-2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *