Teatru pentru toate vârstele

tribunal
Inaugurarea tribunalului Jibou
5 noiembrie 2008
1 Decembrie
Se implinesc 90 de ani de la Marea Unire (1918 – 2008)
26 noiembrie 2008

Teatru pentru toate vârstele

PrimarieJoi şi vineri, Primăria municipiului Zalău în colaborare cu Casa Municipală de Cultură, aduce

pentru copii două spectacole de teatru. Joi, 13. nov., de la orele 10 şi 12, Teatrul de Păpuşi din Baia Mare va pune în scenă piesa „Spărgătorul de nuci”, iar vineri, 14 nov., de la orele 10 şi 11.30, Teatrul de Păpuşi „Atelier M” din Oradea va veni cu piesa în limba maghiară „ Regele Matei la Oradea”.Biletele pot fi procurate de la Casa Municipală de Cultură.

Pentru cei mari, actorii Teatrului Naţional din Cluj joacă, „Take, Ianke si Cadar” se joaca miercuri, 19 noiembrie.de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.Biletele pot fi procurate de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Aceste spectacole fac parte din a doua stagiune de teatru, pe care cu contribuţia financiară a primăriei, le aducem publicului doritor de cultură. Ne adresăm unui public cât mai divers, de la mic, la mare şi avem în vedere ca spectacolele de teatru să fie la îndemână tuturor zălăuanilor, astfel că preţul biletelor este accesibil. Îi invit pe locuitorii municipiului Zalău să vină la teatru, să avem săli pline cu public entuziast, care să se bucure de un moment de cultură, dar şi de relaxare” spune Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.

Publicul va fi informat în continuare despre programul stagiunii, care va fi completat cu noi spectacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *