Vernisaj expoziție ”Sărbătoarea Paștelui – ieri și azi. Podoabe din costumul de sărbătoare cumpărate din târgul de la Zalău”

La multi ani Florica David!
22 martie 2023
La multi ani Olah Zsolt!
23 martie 2023

Vernisaj expoziție ”Sărbătoarea Paștelui – ieri și azi. Podoabe din costumul de sărbătoare cumpărate din târgul de la Zalău”

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, instituție subordonată Consiliului Județean Sălaj, vă invită la vernisajul expoziției temporare ”Sărbătoarea Paștelui – ieri și azi. Podoabe din costumul de sărbătoare cumpărate din târgul de la Zalău”. Evenimentul va avea loc joi, 23 martie 2023, de la ora 13,00, în Beciul Cultural al muzeului.

Expoziția ”Sărbătoarea Paștelui – ieri și azi. Podoabe din costumul de sărbătoare cumpărate din târgul de la Zalău” își propune să surprindă atmosfera de sărbătoare a Paștelui atât din satul tradițional, cât și Paștele urban. Și pentru că de Paști trebuia să ai ceva nou, dedicăm a doua secțiune a expoziției târgului din Zalău de unde puteau fi cumpărate podoabe care să înfrumusețeze costumul tradițional – Olimpia Mureșan, etnograf.

Expoziția este deschisă publicului până la sfârșitul lunii aprilie. Vă așteptăm!

Corina Bejinariu, Manager MJIAZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *