Cele mai cunoscute orașe pentru pasionații de jocuri de noroc

Mesaj de amenințare cu bombă la cursa Frankfurt-Seattle. Un român a fost la bordul avionului
27 iulie 2022
Flori pentru regina Elisabeta a II a la palatul Buckingham
13 septembrie 2022

Cele mai cunoscute orașe pentru pasionații de jocuri de noroc

Jocurile de noroc reprezintă o activitate tot mai populară printre cei care caută modalități prin care să se distreze și să scape de rutina zilnică. Ele generează o adrenalină aparte, astfel că numărul practicanților este în creștere.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost atrași de jocuri de noroc. Încercarea de a anticipa evenimente ce se vor întâmpla în viitor i-a fascinat mereu. Unii au dorit să demonstreze că sunt norocoși, în timp ce alții au văzut asta ca fiind o activitate distractivă.

Așa se face că jocurile de noroc sunt unul dintre domeniile cu cele mai mari dezvoltări din ultimele decenii. Dacă după anii ’70 oamenii erau atrași de cazinourile impunătoare, în ultimele două decenii distracția a început să câștige tot mai mult teren în mediul online. Oamenii sunt atrași de faptul că se pot distra la orice oră oriunde s-ar afla, de faptul că sunt mize pentru toate buzunarele, dar și pentru că există promoții la cazino online prin intermediul cărora pot descoperi anumite jocuri fără să depună sau pot primi beneficii extra și șanse la diverse premii.

În paralel cu dezvoltarea jocurilor de noroc online, anumite destinații rămân însă de decenii bune nume de referință pentru cei care aleg să se distreze în mediul clasic.

Iată câteva dintre cele mai populare destinații pentru cei interesați de jocuri de noroc

  1. Las Vegas

Situat în statul american Nevada, Las Vegas mai este supranumit și capitala mondială a distracției. În special pe celebrul Las Vegas Strip, unde cazinourile și hotelurile de lux sunt aliniate la rând, oferindu-le clienților multiple variante de distracție. Printre cele mai populare cazinouri de aici sunt MGM Grand, Mandalay Bay, Caesars Palace și Bellagio. Acestea nu sunt doar simple cazinouri ci adevărate atracții turistice, motiv pentru care în ele s-au filmat o mulțime de producții de succes.

Macau

Este singurul loc din China în care se poate paria, astfel că este de înțeles de ce acest loc este atât de popular. Se știe că asiaticilor le place să se distreze la jocuri de noroc, iar Macau este un loc care îi găzduiește adesea. De altfel, industria jocurilor de noroc din Macau este chiar mai mare decât cea din Vegas. Este considerat a fi Monte Carlo al Estului și are nu mai puțin de 33 de cazinouri. Și aici sunt disponibile nume celebre precum MGM Grand Macau, Sands Macau și City of Dreams Resort.

  1. Monte Carlo

Cazinoul din Monte Carlo este cunoscut în toată lumea, fiind unul dintre cele mai vechi din lume. Impresionează și prin arhitectura sa și prin luxul prezent la fiecare pas. De fapt, este suficient să arunci o privire în parcarea cazinoului și îți vei da seama imediat cam câți bani au cei care îl frecventează. În plus, cei care ajung aici profită și de peisajele superbe de pe riviera franceză.

  1. Marina Bay, Singapore

Unul dintre cele mai scumpe locuri din lume este recunoscut la nivel mondial nu doar pentru clădirile sale spectaculoase, ci și pentru faptul că jocurile de noroc sunt dezvoltate. Chiar dacă nu au trecut foarte mulți ani de când au fost legalizate, Marina Bay Sands reprezintă un punct de referință în domeniul jocurilor de noroc. Iar hotelul reprezintă o adevărată bijuterie din punct de vedere al arhitecturii și este unul dintre locurile iconice din Asia.

  1. Londra

Unul dintre orașele din Europa în care distracția este la ea acasă, Londra este cunoscută și pentru cazinourile numeroase pe care le are. În total sunt peste 20 de cazinouri în capitala Marii Britanii, unde se organizează constant și turnee de top de poker. Cu siguranță Londra este una dintre destinațiile ideale pentru cei care doresc să îmbine distracția de la jocuri de noroc cu vizitarea unui oraș superb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *