4 gambleri care s-au retras bogați din jocurile de noroc

Castigatorii Tombolei MARIKANDY Zalau
16 septembrie 2021
Tratamente afectiuni respiratorii
13 octombrie 2021

4 gambleri care s-au retras bogați din jocurile de noroc

Jocurile de noroc la nivel profesionist nu sunt văzute ca o profesie fericită. Chiar dacă unii jucători au avut succes în carieră lor de pariori, uneori și-au pierdut toată averea din cauza problemelor cu jocurile de noroc sau a unor decizii luate greșit. Totuși, nu orice jucător profesionist a ajuns să își piardă o bună parte din bani. Din contră, unii chiar s-au retras bogați din lumea cazinourilor. Dacă vrei să ai și tu un plus la prima depunere pe un site de pariuri online te poți folosi de un bonus fortuna. În continuare vom analiza 4 jucători profesioniști la cazinouri care s-au retras bogați în cele din urmă.

1.Haralabos Voulgaris
Haralabos Voulgaris este posibil unul dintre cei mai buni pariori sportivi din NBA din toată istoria. A reușit să creeze un sistem în anii 2000 care i-au permis să poată lua un avantaj la fiecare jumătate de meci. Sistemul pe care acesta a reușit să îl găsească l-a ajutat să facă milioane de dolari. Pe lângă acest sistem, Voulgaris a studiat mai mulți antrenori din NBA precum Eddie Jordan, Byron Scott și Jerry Sloan. Toate aceste cunoștințe puse la un loc i-au pavat drumul spre imensele câștiguri.
Totuși, site-urile de pariuri sportive reușesc mereu să îi prindă pe jucătorii care găsesc un sistem de succes pentru câștiguri. Acesta a fost și cazul lui Voulgaris, care din senin a început să vadă că rezultatele sale nu mai erau profitabile. Chiar dacă cei de la pariurile sportive au făcut schimbările necesare pentru ca sistemul lui Voulgaris să nu mai funcționeze, acesta nu s-a oprit aici. Pentru a putea găsi un sistem și mai bun, Voulgaris și-a angajat un matematician care a găsit un algoritm ce i-a adus foarte multe câștiguri.
Acest algoritm a fost atât de bun, încât putea să prezică și cât timp vor putea rezista jucătorii NBA în teren. Una dintre echipe a observat acuratețea cu care făcea prezicerile Voulgaris și chiar l-au angajat pentru a găsi noi jucători echipei. În prezent, Voulgaris și-a atins scopul de a lucra într-un birou NBA la echipa Maverick ca director de achiziție.

2.Dan Colman
Dan Colman a început să fie recunoscut pentru cariera sa în Poker-ul online. Și-a câștigat faima pentru faptul că a devenit primul jucător online care a câștigat 1 milion de dolari din turnee într-un singur an. Anul 2014 a fost unul foarte bun pentru Dan Colman, atunci când acesta a câștigat turneul EPT de 2.13 milioane de dolari și WSOP de 15.3 milioane de dolari. În urma acestei ultime victorii de la WSOP, acesta a fost remarcat în scena Poker-ului și chiar a făcut un anunț oficial în acea vreme.
El a spus într-o postare faptul că Poker-ul nu este un joc în care jucătorii profesioniști sunt mereu fericiți și duc o viață bună. Tot el a spus că ducea o viață foarte stresantă și acest lucru duce la câteva obiceiuri foarte dăunătoare. A mai adăugat și faptul că nu ar recomanda nimănui niciodată să devină jucător profesionist de Poker. Anul 2017 pare să fie și anul retragerii sale, întrucât nu a mai fost văzut la niciun turneu oficial. Totuși, va rămâne în istorie datorită celor 30 de milioane de dolari din cariera sa câștigați din Poker.

3.Fedor Holz
Fedor Holz este un jucător fenomen german care a avut un mare succes ca tânăr jucător de Poker. Deși are numai 26 de ani, acesta a câștigat deja 32.5 milioane de dolari din turnee live. În anul 2014 a fost remarcat datorită câștigului de la PokerStarts World Championship, unde a câștigat suma de 1.3 milioane de dolari. Din 2015 până în 2016, Fedor Holz a câștigat peste 17.5 milioane de dolari din turnee. Una dintre cele mai mari câștiguri ale sale este la turneul WSOP din 2016, unde a câștigat 4.98 milioane de dolari și turneul WSOP din 2018 unde a luat locul 2 și a câștigat 6 milioane de dolari.
Fedor Holz a menționat faptul că se va retrage din Poker și chiar s-a retras aproape de tot, menționând faptul că acum joacă doar 5% din sumele pe care le juca în trecut. În schimb, a reușit să creeze o aplicație care ajută oamenii să își vizualizeze succesul și să își poată seta obiective mult mai ușor în toate domeniile.

4.Gonzalo García-Pelayo
Gonzalo García-Pelayo este un producător de muzică spaniol și un director de film în prezent care și-a început cariera la jocurile de noroc la Ruletă în 1990. El chiar și-a luat și familia cu el pentru a putea înregistra rezultatele de la Ruletă și a reușit să stoarcă de bani “roata norocului” pentru sute de mii de dolari. Cei de la cazinoul din Madrid la care juca și-au dat seama de strategia sa și i-a fost interzis să mai joace, dar nu înainte să reușească să câștige deja 1 milion de dolari de la acel cazino.
Gonzalo și-a încercat din nou norocul la cazinourile din Las Vegas, unde a reușit să câștige nu mai puțin de 2 milioane de dolari. Din cauza stresului și a epuizării fizice și psihice, Gonzalo a decedat în Las Vegas. După acel incident, familia sa s-a mutat înapoi în Spania cu ajutorul averii sale. Din păcate, Ruleta din ziua de azi este atât de bine pusă la punct încât nu mai poate fi manipulată la fel. Totuși, aceste legende arată că jocul poate să fie înfrânt la roata potrivită.
Concluzie
Mulți pariori se gândesc că vor reuși să se îmbogățească din jocurile de noroc. Chiar dacă unii au reușit, foarte puțini au și rămas cu averea acumulată. Principala problemă este că jucătorii de succes și-au supraestimat abilitățile și au început să joace jocuri la care nu s-au priceput. Dar, cei 4 jucători de succes menționați în acest articol nu au avut astfel de probleme. Unii chiar și-au folosit averea pentru a excela în alte domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.