6 tipuri de personalități din cazinouri

Tombola Marikandy octombrie 2021
14 octombrie 2021
Spumante Silvania un produs medaliat cu aur
30 octombrie 2021

6 tipuri de personalități din cazinouri

Cu siguranță că și tu ai întâlnit până acum anumite stereotipuri de oameni, indiferent că vorbim de industria cazinourilor, la locul de muncă sau în alte domenii. În orice caz, la cazino vei observa cu ușurință câteva tipuri de personalități. Acest lucru este adevărat în special pentru Blackjack, unde vei găsi câteva persoane comune. Unele persoane vor fi mai prietenoase și va fi mai plăcut să stai în compania lor, în timp ce altele nu vor fi la fel de plăcute. Poate chiar și tu o să te regăsești în una din aceste categorii, ceea ce nu este o rușine, ci mai degrabă îți poate atrage atenția asupra personalității tale. Poți câștiga bani online chiar și din confortul casei cu ajutorul cazinourilor online, fără a mai fi nevoit să te deplasezi fizic până acolo. Hai să vedem care sunt 6 stereotipuri de persoane pe care o să le regăsești într-un cazino.

1.Cel care se dă în spectacol
Cu siguranță că și tu cunoști o astfel de persoană chiar și înafara cazinourilor. Acest gen de persoană se comportă mereu de parcă ar fi la un show televizat. Se îmbracă extravagant, poartă ochelari de soare chiar dacă nu este soare înăuntru și are o expresie facială destul de dură. S-ar putea ca aceste persoane chiar să se priceapă la joc, însă va fi destul de greu să le iei în serios.
De obicei este destul de ușor să îți dai seama când cineva vine doar pentru a face spectacol sau îi pasă doar de modul în care arată și nu de faptul de a se distra. Cu siguranță o astfel de persoană va fi destul de amuzant să o urmărești, însă nu vei interacționa prea mult cu aceasta. Totodată, cel mai mare spectacol îl vei observa atunci când un astfel de personaj pierde la Blackjack.

2.Cel căruia îi place să socializeze
Dacă am vorbit despre cel care se dă în spectacol și care este mai puțin sociabil, în cealaltă parte avem persoana căreia îi place să socializeze și pe care o interesează mai mult să își facă prieteni decât să câștige. Unii dintre ei chiar știu strategii și cum să joace, în timp ce altora nu le pasă de nimic mai puțin decât de jocul în sine.
Astfel de persoane pot să fie o companie bună în cazul în care și tu mergi la cazino cu gândul de a socializa sau de a îți face prieteni noi. Aceștia pot chiar să te încurajeze sau să îți ridice moralul când ai nevoie. În cazul în care vrei să te concentrezi numai pe joc, s-ar putea ca astfel de persoane să te deranjeze. Dar totuși, dacă vrei pace și liniște de ce ai mai merge într-un cazino aglomerat?


3.Cel căruia îi place matematica și statisticile
Caracteristica dominantă a unei astfel de persoane este lipsa bucuriei atunci când joacă Blackjack. Pentru o persoană pasionată de matematică și statistică, acest joc reprezintă ceva serios și poate chiar job-ul lor. Aceștia sunt exact genul de persoane care vor știi cum să manipuleze numerele și probabilitățile măcar puțin în favoarea lor.
Numărarea cărților nu este un lucru ușor, astfel că nu îi va rămânea deloc timp să socializeze. De fapt, o persoană care numără cărțile este atât de ușor de observat încât se va concentra foarte mult pe acest lucru și va ignora tot ce se întâmplă în jurul său. În cazul în care vei vedea o persoană care câștigă destul de des și nu prea are nici o reacție când câștigă, atunci cu siguranță că se încadrează în categoria aceasta.

4.Cel nou venit
Aceștia sunt genul de persoane care nu au mai fost într-un cazino înainte și nu prea știu ce se întâmplă. De obicei, aceștia nu prea cunosc regulile jocului aproape deloc și sunt destul de timizi. Poate fi distractiv pentru un veteran al jocului să aibă o astfel de persoană alături căreia să îi arate strategiile de joc. Dacă te simți iritat în preajma unui astfel de jucător probabil că faci parte din categoria menționată anterior.


5.Cel norocos
Probabil unul din cei mai interesanți oameni care pășesc în cazino sunt cei care pare că au norocul de partea lor. S-ar putea ca aceștia nici măcar să nu știe cum se joacă jocul și pur și simplu să nu poată să piardă deloc. Unele dintre deciziile lor sunt chiar ridicole, însă chiar și cu acestea reușesc să câștige. S-ar putea să te simți și tu tentat să faci același lucru ca un astfel de personaj, însă de obicei acest noroc se duce la un moment dat, și la fel se va duce și al tău.

6.Cel care dă mereu vina pe joc
Acest gen de persoane sunt cele care atunci când fac chiar și cea mai mică greșeală vor da vina pe joc. De obicei își vor găsi scuze de tot felul, cum că au fost distrași de altceva, s-ar putea să fie ceva în neregulă cu pachetul de cărți sau uneori vor da vina pe dealer. Din păcate, aceștia nu arată decât faptul că nu prea au deloc cunoștințe despre joc în sine și sunt doar ignoranți. Atunci când pierzi la masa unui cazino pierzi 100% din cauza deciziilor pe care tu le-ai luat. Până când o astfel de persoană nu înțelege acest lucru, mereu va găsi scuze noi și va juca doar alături de amatori sau începători.

Concluzie
Te regăsești și tu în una dintre aceste categorii de persoane? Poate că și tu te simți mai timid, însă din fericire îți poți deschide un cont online dacă nu crezi că vei putea juca alături de mai multe persoane. În schimb, dacă ești sociabil, cazinoul s-ar putea să fie un loc în care vei găsi persoane cu multe lucruri în comun cu tine. Poate că deja cunoști și tu aceste stereotipuri de persoane sau deja le-ai întâlnit la cazinouri. Cu unele dintre ele poți să te distrezi, în timp ce alții doar îți vor răpi toată distracția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.