AFLA AICI CINE SUNT CONSILIERII LOCALI IN ZALAU PENTRU URMATORII 4 ANI

Soc in lumea politica din Salaj. Primarul din comuna Mesesenii de Jos a fost detronat
10 iunie 2024
Noii consilieri județeni Salaj
11 iunie 2024

AFLA AICI CINE SUNT CONSILIERII LOCALI IN ZALAU PENTRU URMATORII 4 ANI

Consiliul local se compune din consilieri locali aleşi în condiţiile stabilite de legea pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.
In Zalău, in componenţa noului consiliu local, vor avea majoritate cu 10 consilieri cei din PSD, urmaţi de PNL cu 4 consilieri, UDMR 3 consilieri, USR 2 consilieri, si AUR 2 consilieri.
Din partea PSD pentru urmatorii 4 ani, consilieri vor fi: CIUNT IONEL, TEODOR BALAJEL, CALIN FORT, IRIMIEA ANCA, CAMPEAN TITUS, MARIAN CLAUDIU, PANIE NARCISA, SERBAN IOAN, CIOBANU ANDA, BERCEAN DAN.
DE LA PNL: BIRSAN CLAUDIU, CRISAN MIHAI, CHERECHES DAN SI BAGAREAN MONICA.
DE LA UDMR: LAKATOS ALEXANDRU, FAZAKAS NICOLAE, BAKO ANDREI.
DE LA USR: GABRIELA OALAR, COZMA HORATIU.
DE LA AUR: TALOS IOAN, LUCACI ANDREEA.

REAMINTIM CA in urma alegerilor din 9 iunie: Consiliul local se constituie în cel mult 60 de zile de la data desfăşurării alegerilor autorităţilor administraţiei publice locale. Anterior constituirii consiliului local, mandatele consilierilor locali declaraţi aleşi sunt validate în condiţiile prevăzute la art. 114.

După validarea mandatelor de consilier local este organizată o şedinţă privind ceremonia de constituire a consiliului local, ocazie cu care consilierii locali depun jurământul.

Vom reveni cu eventualele modificari care vor aparea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *