Buna guvernare are nevoie de alegeri anticipate!

Președintele camerei deputaților Marcel Ciolacu in Zalau
21 februarie 2020
Sedinta Consiliului local Cehu Silvaniei din luna Februarie 2020
27 februarie 2020

Buna guvernare are nevoie de alegeri anticipate!

Parlamentarii PSD, “născuți” din pixul lui Dragnea, boicotează democrația! Buna guvernare are nevoie de alegeri anticipate!

Guvernul PNL continuă să-și facă treaba, chiar cu puteri limitate în urma adoptării moțiunii de cenzură, pentru a se asigura că România rămâne stabilă și sigură!

În pofida moțiunii de cenzură, activitatea ministerelor nu ia pauză, PNL merge mai departe cu reformele, prin toate instrumentele pe care le are la dispoziție! Am arătat în 3 luni de zile o cadență în guvernare, în slujba românilor, pe care o continuăm!

Decizia PNL este de a NU vota în Parlament următoarele 2 formule de guvern succesive propuse (indiferent de premierul nominalizat), astfel încât să se poată ajunge la alegeri anticipate. Parlamentarii PNL vor fi prezenți la ședință, dar nu vor vota în favoarea a învestirii Guvernului.

PNL cere un calendar accelerat în Parlament, astfel încât să fie atinse cât mai repede condițiile constituționale pentru dizolvarea Parlamentului de către Președintele României, și convocarea anticipatelor. NU ne sperie amenințările PSD referitoare la tertipuri parlamentare de blocaj, aceasta le va confirma românilor că PSD este aceeași „ciumă roșie”, o forță politică retrogradă, captivă mentalității lui Liviu Dragnea.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată este un act de sfidare a voinței românilor, care susțin într-o majoritate covârșitoare alegerea primarilor în 2 tururi. 80% dintre români își doresc alegerea primarilor cu 50% din voturile exprimate, respectiv să fie reprezentați cu adevărat de cei pe care îi aleg.

România are nevoie de anticipate, are nevoie să se dezvolte, nu poate rămâne blocată de actualul Parlament, devenit ilegitim din cauza PSD. PSD ține România pe loc, PSD răpește șansa României de a se moderniza. Anticipatele înseamnă a reda puterea poporului, care să decidă prin alegeri cui încredințează sarcina de a conduce România spre prosperitate. România are nevoie de un Parlament legitim, pentru că nici un proiect pe termen lung nu poate fi implementat câtă vreme Parlamentul este captiv PSD. Buna guvernare are nevoie de alegeri anticipate!

Parlamentul actual ține prizonier poporul român, întrucât este dominat de un PSD retrograd și toxic, preocupat de interesele personale are unor indivizi născuți din pixul lui Liviu Dragnea. Toți parlamentarii PSD actuali sunt rezultatul alegerilor făcute de Liviu Dragnea și poartă modul său de gândire.

Biroul de Relații cu Presa al PNL Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *