Caravana „Europa în fiecare localitate” a ajuns și în județul nostru!

Dinu Iancu-Sălăjanu președintele Consiliului Județean Sălaj La multi ani de 8 martie!
8 martie 2024
PNL Salaj: realizari, obiective si proiecte 2024
11 martie 2024

Caravana „Europa în fiecare localitate” a ajuns și în județul nostru!

Tineretul Național Liberal, filiala Sălaj, a desfășurat un steag de mari dimensiuni reprezentând alăturat steagul României și steagul Uniunii Europene pentru a sublinia, în mod simbolic, importanța apartenenței la construcția europeană. Steagul va uni întreaga tara, străbătând toate cele 41 de județe ale țării și municipiul București.

↗ Guvernarea PNL și administrațiile locale liberale au demonstrat de fiecare dată că sunt cu adevărat performante în atragerea de bani europeni pentru dezvoltarea României. Partidul Național Liberal este cel mai pro-european partid din România și își asumă în continuare să fie principala voce care promovează valorile europene și pentru care utilizarea banilor europeni în modernizarea comunităților noastre este o prioritate.

🤝 ”Mă bucur că azi au dat curs invitației noastre foarte mulți oameni. Vreau să subliniez, încă o dată, impactul major pe care îl au fondurile europene investite în țara noastră. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi arătat România fără aceste fonduri și fără valorile europene care ne ghidează viața de zi cu zi. Cred că cetățenii din România au înțeles acest mesaj și importanța apartenenței la Uniunea Europeană. Le mulțumesc pentru prezență domnului președinte Dinu Iancu-Sălăjanu Sălăjanu și organizației municipale PNL, condusă de Cristian-Claudiu Bîrsan, candidatul nostru pentru primăria municipiului Zalău”, a declarat Crișan Mihai, președintele TNL Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *