Crin Antonescu: „NU sunt la fel ca si Traian Basescu, nu sunt ca si Mircea Geoana”

vot
La referendum si la alegerile prezidentiale vom avea 3 urne si 3 buletine de vot
9 noiembrie 2009
Talos Mirel
Catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii
17 noiembrie 2009

Crin Antonescu: „NU sunt la fel ca si Traian Basescu, nu sunt ca si Mircea Geoana”

Crin

Peste 1000 de persoane l-au asteptat pe Crin Antonescu duminica 8.11.2009 in Zalau la Casa de cultura a sindicatelor. A fost primit cu flori, aplauze si urari de a ajunge presedinte.

 

Declaratii CRIN ANTONESCU: “Au trecut 20 de ani si trebuie sa facem ceva ca lucrurile sa se schimbe in Romania. Va rog sa va faceti datoria si sa mergeti la vot. Nu am mintit si nu mint. Basescu a facut pierduta o flota. NU SUNT LA FEL CA SI TRAIAN BASESCU. Dupa 1990 a locuit in casele statului a fost vecin cu Nastase si a luat o casa care nu i se cuvenea. EU am stat ca deputat cu chirie pana mi-am strans banii mei si mi-am cumparat o casa. Familia lui Basescu s-a imbogatit de cand acesta a ajuns presedinte. Familia mea nu s-a imbogatit ca sunt Crin Antonescu.

NU SUNT LA FEL CA MIRCEA GEOANA care cutreiera tara in 2008 si spunea ca ofera 25-35 de mii de Euro ca nu-l durea gura dor nu dadea din buzunarul lui. Se tot lauda ca ridica pensiile insa nu a fost in stare sa compenseze medicamentele. Si acum se plimba prin tara cu rulota aia IMBRACATA IN IZMENE ROSII si promite ca oamenii vor primii medicamentele acasa.

Eu Crin Antonescu nu promit decat ca sunt un om corect, cinstit si ca iubesc aceasta tara. NU SUNT LA FEL CA MIRCEA GEOANA.

NU SUNT la fel ca si Traian Basescu nu sunt ca si Mircea Geoana.

NU uitati ca trebuie sa ne luptam pentru tara nu ca Basescu care se plimba prin tara si Falfaie tricolorul pe toate scenele.Vreau sa-i spun Fostului Presedinte Traian Basescu ca degeaba are tricolorul in mina daca nu-l are in suflet.

Vreau sa mai adaug ca a face politica inseamna sa traiesti in slujba celorlalti. Multumesc Doamne ajuta.”

CONFERINTA DE PRESA: 1.Cum comentati declaratia domnului Orban legat de electoratul lui Basescu?

Daca domnul Orban a declarat ca electoratul lui Basescu este unul format din Tigani, prostituate si drogati ma distantez de aceasta declaratie si nu sunt de acord cu el. Daca a facut-o inseamna ca a fost luat de valul politic.

Tiganii, prostituatele si drogatii sunt cetateni cu toate drepturile sunt oameni pe care ii respect, care sunt in suferinta si pe care statul trebuie sa-i sprijine.Traian Basescu are un electorat alcatuit din oameni diversi cu diverse ecuatii si culori.Sunt sigur ca pe Basescu il voteaza foarte multi oameni de buna calitate, oameni pe care ii respect si daca devin presedinte si daca nu.

2.Mai aveti timp sa mergeti cu fetita la scoala, cum faceati cu ceva timp in urma?

Nu mi-am vazut fetita de 2 saptamani si vreau sa va spun ca e foarte greu. Cred ca copilul meu vede aceasta competitie ca pe un joc. Pentru copii probabil viata politicienilor este o povara.Nu stiu cum e sa fi copil de politician sau de vedeta.Incerc sa invat unele chestii de la copilul meu.

3.Daca veti ajunge presedinte veti face toate lucrurile pe care le promiteti intr-un singur mandat?

Da pentru ca nu vreau sa ajung sa alerg cu tricolorul pe scena ca si Basescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *