Cristian-Claudiu Bîrsan, candidatul PNL pentru Primăria Zalău

Dinu-Iancu Salajanu presedintele CJS mesaj cu ocazia Unirii Principatelor Române
26 ianuarie 2024
Mihai Crisan: -neconcordanta la Transurbis
8 februarie 2024

Cristian-Claudiu Bîrsan, candidatul PNL pentru Primăria Zalău

↗️ Organizația municipală a Partidului Național Liberal a validat astăzi, 1 februarie, candidatura lui Cristian-Claudiu Bîrsan pentru funcția de primar al municipiului Zalău, la alegerile locale ce se vor desfășura anul acesta. Decizia vine în urma unei analize interne și a mai multor sondaje de opinie realizate la nivelul reședinței de județ.

În vârstă de 47 de ani, Cristian-Claudiu Bîrsan este de profesie jurist, căsătorit, tată a trei copii, având o vastă experiență în administrația locală, fiind pe rând consilier local, subprefect, viceprimar al municipiului Zalău și, în prezent, vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj.

✅ „Rolul unei administrații publice locale este acela de a fi locomotivă și de a dicta ritmul dezvoltării economice și sociale integrate. Consiliul Județean Sălaj a reușit, prin proiectele implementate, să fie motorul dezvoltării. Într-un singur an am investit o sumă de peste 300 de milioane de lei, echivalentul vechii administrații în 16 ani. Modelul de bună guvernare locală, demonstrat în ultimii trei ani de Dinu Iancu-Sălăjanu și echipa sa, din care fac și eu parte, îl putem replica cu succes și la Primăria Zalău. Acesta este gândul cu care pornesc astăzi pentru a ne îndeplini obiectivul: câștigarea funcției de primar!”, a declarat Cristian-Claudiu Bîrsan.

🤝 „Noi, cei din Partidul Național Liberal, ne implicăm în politică pentru a aduce bunăstare cetățenilor și a contribui la bazele dezvoltării societății noastre. Datoria unui lider este de a avea o viziune și o strategie cu ajutorul cărora vor fi implementate într-un ritm alert proiecte de investiții. Toate realizările echipei pe care o conduc la Consiliul Județean Sălaj ne dau încredere că rezultatele pe care le vom obține în acest an electoral vor fi pe măsură! Sunt convins că Bîrsan Cristian-Claudiu și organizația PNL Zalău își vor îndeplini obiectivele propuse”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele PNL Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *