Cristian Lazar candidatul PNL la alegerile pentru functia de primar in Simleu Silvaniei

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au făcut sâmbătă, 15 mai, o vizită de lucru în județul Sălaj
17 mai 2021
Cristian Mihai Lazăr: “Îmi doresc un viitor bun aici, acasă. Vom ridica împreună orașul și sunt convins că vom reuși.”
28 mai 2021

Cristian Lazar candidatul PNL la alegerile pentru functia de primar in Simleu Silvaniei

Lucian Bode ministru al Afacerilor Interne: -Prezenta mea aici este in primul rand ca presedinte al Partidului National Liberal, filiala Salaj, partid care si-a ales candidatul pentru functia de primar la orasului Simleu-Silvaniei in persoana lui Cristian Lazar. De ce Cristian Lazar? Desemnarea unui candidat pentru o functie atat de importanta reprezinta intotdeauna un proces complex, in cadrul caruia tinem cont de multi factori: expertiza candidatului, determinarea lui, proiectele pentru oras, abordarea administrativa si nu in ultimul rand sustinerea din partea tuturor colegilor liberali. Mai mult, Simleu-Silvaniei ocupa in sufletul meu un loc special intrucat este orasul adolescentei mele, orasul in care mi-am sedimentat fundamentele educationale si poate mai important, orasul care a fost alaturi de mine, ca om politic, ori de cate ori am avut nevoie. In aceste conditii, va dati seama ca exigentele mele au fost pe masura. Cu toate acestea, Cristian Lazar a reusit sa ne raspunda la toate aceste intrebari intr-un mod care a determinat sustinerea neconditionata din partea mea si a tuturor colegilor mei.
Personal, cred ca este omul potrivit pentru functia de primar din cel putin urmatoarele motive:
Este un om legitimat profesional, in pofida varstei. Ca avocat, Cristian a reusit sa faca performanta alaturi de unul dintre cei mai reputati reprezentanti ai breslei, maestrul Radu Chirita.
Este extrem de determinat si ambitios. In ultimele saptamani, in cadrul nenumaratelor discutii despre cum ar trebui sa arate proiectul administrativ pentru Simleu-Silvaniei am observat aceste doua calitati in special prin modul in care se raporteaza la principalele probleme pe care le-a identificat si darzenia cu care incearca sa identifice cele mai bune solutii.
Are viziunea si abordarea specifica generatiei tinere pe care o reprezinta. Nu e putin lucru pentru un om politic sa aiba curajul sa priveasca in viitor si sa creada cu tarie ca este reprezentantul generatiei care isi construieste singura acest viitor
Sloganul cu care Cristian Lazar va intra in aceasta succesiune de evenimente, precampania si campania electorala, este “Alege Viitorul”, slogan ce evidentiaza intru totul personalitatea lui, calitatile pe care le are si abordarea pentru viitorul orasului Simleu-Silvaniei. Este un slogan care creeaza un orizont ridicat de asteptare si in egala masura va trebui sa il responsabilizeze si sa il motiveze.
Din punct de vedere al programului politico-administrativ nu voi intra in detalii pentru ca optiunea lui a fost sa il prezinte fiecarui simleuan si sa il dezbata, impreuna cu presa, in saptamanile ce urmeaza pana la data alegerilor. Vreau doar sa subliniez ca atat eu, profitand de prerogativele portofoliului ministerial pe care il ocup cat si Dinu Iancu Salajanu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean si restul colegilor nostri liberali il vom sprijini cu tot ce ne sta in putinta sa il puna in aplicare si treptat sa faca pasi importanti spre viitorul Simleului Silvaniei asa cum il vede el. Pornim aceasta cursa electorala cum am facut-o intotdeauna, ca o echipa unita, ghidata de acelasi scop, si anume cresterea calitatii vietii pentru locuitorii acestui oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *