Cristian Mihai Lazăr: „De săptămâna viitoare, echipa Primăriei Șimleu Silvaniei va fi pregătită pentru modernizarea orașului!”

Susținere masivă pentru Cristian Mihai Lazăr, candidatul liberal pentru fotoliul de primar al orașului Șimleu-Silvaniei
14 iunie 2021
Cristian Mihai Lazăr: “Putem reconstrui orașul împreună și vă aștept duminică la vot să relansăm proiectul pentru Șimleu!”
25 iunie 2021

Cristian Mihai Lazăr: „De săptămâna viitoare, echipa Primăriei Șimleu Silvaniei va fi pregătită pentru modernizarea orașului!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Am avut plăcerea să mă reîntâlnesc cu directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel Boloș, pentru a discuta despre cele mai importante proiecte pe care le putem derula în perioada care vine în orașul Șimleu Silvaniei. Experiența sa ca ministru al Fondurilor Europene și ca director în cadrul Primăriei Oradea pe componenta de finanțări europene, îl califică să ne dea cele mai bune soluții pentru a utiliza eficient fondurile europene din exercițiul financiar al UE pe perioada 2021-2027. Restaurarea cetății Bathory, amenajarea malurilor Crasnei și reabilitarea întregului centru istoric al orașului sunt printre prioritățile și totodată urgențele noastre. În câțiva ani, Șimleul va renaște și va arăta ca un adevărat oraș european. Nu vor lipsi pistele de bicicliști, iluminatul arhitectural sau spațiile publice modernizate.Alături de președintele Dinu Iancu-Sălăjanu vom da viață tuturor proiectelor care vor dezvolta orașul și întreaga zonă, Consiliul Județean Sălaj fiind parte activă a proiectelor noastre. Vom identifica cele mai bune soluții pentru a crește numărul locurilor de muncă bine plătite din zona noastră care să genereze o dezvoltare sustenabilă, durabilă pentru noi toți.Le mulțumesc și îi asigur că de săptămâna viitoare echipa Primăriei Șimleu Silvaniei va fi pregătită pentru a continua modernizarea orașului”, declară Cristian Mihai Lazăr, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Orașului Șimleu Silvaniei. 

Comandat de : PARTIDUL NATIONAL LIBERAL Filiala SălajExecutat de : X ACQUISITION PARTNERS S.R.LCod unic de Identificare AEP 51210004

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *