DANIELA COTA SI-AR PUTEA PIERDE FUNCTIA

Adrian Popan: -Reducerea CAS un esec
21 iunie 2014
PDL SI PNL: Solicitam liderilor Tiberiu Marc si Alin Demle explicatii
25 iunie 2014

DANIELA COTA SI-AR PUTEA PIERDE FUNCTIA

Actualul viceprimar ar putea fi schimbat din functie. Dupa modificarile din ultima perioada la nivel national si local au aparut demisii din

functiile publice. In Zalau subprefectul Lucian Baican a fost destituit din functie si se pare ca acum umeaza si functia de viceprimar al municipiului Zalau. In ultima vreme se vehiculeaza ca viceprimarul Dana Cota, candidat din partea PSD are probleme cu ANI dupa ce a fost gasita incompatibila si ar putea sa isi piarda aceasta functie, in scena politica se discuta inlocuirea ei. Chiar daca actualul viceprimar isi va pierde functia, procesul incompatibiliatii cu ANI ramane in vigoare.

 

 

Reamintim ca in luna octombrie a anului trecut doamna Daniela Cota isi dadea demisia din functia pe care o detinea la Transurbis in cadrul unei sedinte de consiliu local, justificandu-se ca acest lucru nu se datoreaza faptului ca ar fi cercetata de ANI. La finalul sedintei echipa ZTV a obtinut o declaratie in exclusivitate in care aceasta explica ca de fapt nu intelegem si ar fi bine sa intelegem faptul ca ea nu este incompatibila, insa se pare ca nu de aceasi parere a fost si ANI care in urma mai multor solicitari a demarat o ancheta si a constatat ca de fapt viceprimarul din partea PSD: „S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 30 iulie 2008 – 28 octombrie 2013, întrucât, simultan cu functia de Viceprimar al Municipiului Zalău, a detinut si functia de reprezentant al unitătii administrativ – teritoriale Zalău în Adunările Generale ale Actionarilor la trei societăti comerciale de interes local: S.C. TRANSURBIS S.A., Zalău (30 iulie 2008 – 28 octombrie 2013), S.C. CITADIN ZALĂU S.R.L. (19 august 2010 – 28 octombrie 2013) si S.C. UZINA ELECTRICĂ ZALĂU S.A. (23 iulie 2012 – 28 octombrie 2013), încălcând, astfel, dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *