Discutii intre partide despre Alianta PDL-PNL

Seres Denes impresii dupa Exit Poll
26 mai 2014
Adrian Popan: Obiectiv major atins
30 mai 2014

Discutii intre partide despre Alianta PDL-PNL

Birou Permanent National al PDL a mandatat o echipa formată din președintele Vasile Blaga, secretarul general Gheorghe Flutur,

prim vicepreședintele Catalin Predoiu, precum si presedintii si totodata primarii unor mari municipii din Romania, George Scripcaru, Mircea Hava si Gheorghe Falca, pentru a participa la o prima runda de negociere cu reprezentanții PNL. Rezultatele le cunoasteti cu toții. Ce doresc sa subliniez, sunt urmatoarele:

 

• Am luat hotărârea de a colabora, de a construi împreună un proiect politic solid, de durată, un proiect pentru România, care să implice un mare partid de dreapta într-un viitor cât mai apropiat.

• Construcția formată din PNL și PDL este pentru alegerile prezidențiale, pentru administrația locală și pentru alegerile parlamentare, pentru o viitoare guvernare împreună.

•La aceasta prima întâlnire am stabilit să avem un candidat unic la Președinție, pe care îl vom stabili pe baza unor cercetări. PDL are acum propunerea sa pentru alegerile prezidentiale, PNL va spune care este propunerea sa. Vom face analize serioase, cercetări pentru a vedea cine este candidatul pe care il vom sprijini la prezidenţiale.

In plan local in zilele următoare vom avea o prima întâlnire instituționala cu colegii noștri de la PNL, întâlnire a carei termeni si condiții le –am convenit cu președintele PNL Salaj, dl Radu Capalnasiu, chiar azi.

Presedinte PDL Salaj

Dep. Lucian Bode

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *