Elena Udrea: Avem nevoie de un candidat care il va putea bate pe Ponta

Taxa Ponta-Antonescu loveste in plin!
2 aprilie 2014
Alegeri in liga PDL
8 aprilie 2014

Elena Udrea: Avem nevoie de un candidat care il va putea bate pe Ponta

Elena Udrea a fost prezenta la Zalau, luni impreuna cu presedintele PMP Salaj, Radu

Cristescu. In cadrul conferintei de presa doamna Udrea a declarat, ca propune un nou proiect politic pentru Romania, de 2 luni PMP se pregateste sa castige increderea romanilor, sa ii convinga ca sunt oameni politici diferiti. In opinia Elenei Udrea, anul 2014 ar trebui sa fie unul bun pentru oameni, deoarece Romania are un an de cotitura: ” Cu totii ne intrebam ce se va intampla cu Romania din noiembrie 2014? Se va intoarce in perioada lui Ion Iliescu, Nastase… Nu avem voie sa riscam soarta tarii, este foarte important ce se va intampla din noiembrie 2014. Daca va castiga PSD, nu va fi bine, sa avem presedinte si premier din PSD. Cred in proiectul PMP, e sansa Romaniei de a se opune pesedizarii.Vrem un candidat la presedentia tarii, care sa invinga PSD-ul. Suntem constienti ca pentru a invinge PSD trebuie sa avem alaturi de noi electoratul, iar primul pas sunt alegerile Europarlamentare. Batalia noastra este mare, noi credem ca oamenii politici buni sunt cei care reusesc sa lase ceva in urma lor. Sa formam o masa critica pentru a determina drumul Romaniei din luna decembrie 2014. Daca am obtine 7% la alegerile Europarlamentare ar fi un succes, nici un partid nu a crescut atat de mult in patru luni. „

 

 

1.Veti candida la alegerile prezidentiale?

Nu pot sa spun nici Da nici Nu, cert e ca nu ma retrag din politica.  Vom stabili cine este acest candidat care il va putea bate pe Ponta, vom decide dupa Europarlamentare. Emil Boc este un candidat bun pe care l-am putea avea, insa nu si-a exprimat dorinta de a candida.

2. Credeti ca USL se va reface inainte de alegerile prezidentiale?

Este o gluma a domnului Ponta si-a vandut idealurile, doctrina, isi doreste acest lucru insa nu se va reface.

3. In ce relatii ati ramas cu cei din PDL Salaj?

Am ramas in relatii bune, am avut ani de succese electorale doar  ca la momentul acesta, PDL a luat-o pe un drum cu care noi nu suntem de acord, am refuzat sa mergem pe aceelasi drum.

 

In mandatul Elenei Udrea in judetul Salaj, au fost alocati 80 de mii de euro, iar  de atunci nu s-au mai alocat sume importante.

Baile Boghis vor fi redeschise in luna mai sustine Elena Udrea, in acest moment se desfasoara lucrari de modernizare: „Speram ca salajenii sa nu mai simta nevoia, sa mai mearga in tarile vecine, sa profite de resursele de apa termale de aici. Abia astept sa ma tratez cu apa de la baile Boghis.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *