Elena Udrea: PDL are nevoie de un om care poate sa se bata credibil cu Victor Ponta, Antonescu…

Vasile Blaga in Zalau
17 februarie 2013
23 de ani in Stand By
1 martie 2013

Elena Udrea: PDL are nevoie de un om care poate sa se bata credibil cu Victor Ponta, Antonescu…

Elena Udrea a fost intampinata la Zalau la intrarea in cladirea Consiliului Judetean de catre Bogdan Ilea cu un buchet de cale.

Aceasta a fost insotita de Emil Boc si alti lideri importanti din PDL. La finalul sedintei acestia au facut cateva declaratii pentru presa:

 

1. Cum comentati declaratia, domnului Blaga” Elena Udrea confunda PDL-ul cu PSD?

Elena Udrea: Nu stiu in ce context a zis acest lucru, imi este greu sa confund partidul cu PSD, eu sunt un om de partid, un om care a batut toate organizatiile, care a stat de vorba intodeuna cu baza partidului, care a avut proiecte in toate judetele tarii. In calitate de ministru iubesc acest partid, cred in spiritul PDL-ului si sunt sigura ca partidul se poate construi si poate castiga alegerile mergand pe viziunea pe care eu o propun PDL-ului. Mi-e greu sa cred ca in vreun moment nu stiu carui partid ma adresez si in ce partid sunt.

2. Credeti ca Blaga se teme ca veti ajunge la sefia PDL?

UDREA: Asta tine de o analiza pe care nu o sa o fac eu. Fiecare trebuie sa isi gaseasca locul in care poate sa faca performanta, pentru PD-L in interiorul partidului. In acest moment este nevoie de o persoana energica in fruntea partidului, un om cu experienta luptei cu adversarii, un om care poate sa se bata credibil cu Victor Ponta, Antonescu, Voiculescu si cred ca liderul acesta sunt eu.

3. Aveti informatii din teritoriu ca se fac presiuni asupra celor care vor veni la conventie?

Avem semnale din tara de la oamenii care ne sustin, ca se incearca scoaterea lor de pe listele de delegati la Bucuresti. Daca se va face, vom incerca sa discutam cu colegii si vom incerca sa nu ne reprosam astfel de lucruri.

Oricine care crede ca poate sa ridice partidul, poate inca sa mai candideze, la sefia PDL.

Boc: 1.  Veti candida la presedentia tarii? Eu am spus ca am o competitie foarte grea la administratia de bloc, am un sef foarte bun, asa ca e greu sa il bat, avand in vedere ca face o treaba foarte buna cu asociatia de proprietari.  Asa ca mi-e greu, si sarac e rau si bogat e greu si la toti ni greu.

2. Nu credeti ca veti avea probleme daca nu iese Elena Udrea presedinta partidului tinand cont ca o sustineti?

Doamna Udrea va castiga sefia PDL si va avea grija de un membru PDL.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *