Europarlamentarul Rareș Bogdan: ”Sălajul are o singură șansă pentru a se dezvolta: Dinu Iancu Sălăjanu – președintele Consiliului Județean”

Proiectele echipei PNL și ale lui Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliul Județean, pentru #Reclădirea Sălajului
23 septembrie 2020
Președintele PSD, Marcel Ciolacu la Zalau
25 septembrie 2020

Europarlamentarul Rareș Bogdan: ”Sălajul are o singură șansă pentru a se dezvolta: Dinu Iancu Sălăjanu – președintele Consiliului Județean”

Cunoscutul lider liberal, Rareș Bogdan, s-a aflat azi în județul Sălaj pentru a susține echipa #PNLSălaj și pe Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj. În întâlnirile cu sălăjenii din orașele Jibou, Șimleu Silvaniei și Zalău, europarlamentarul a subliniat șansa pe care o are județul nostru de a se dezvolta în următorii ani, sub conducerea unei #administrațiiliberale.
”În ultimii 4 ani, PNL a avut doar șapte președinți de consilii județene. Acești șapte președinți au reușit să atragă pentru comunitățile lor fonduri europene mai mult decât restul tuturor președinților la un loc. După votul de duminică, PNL va câștiga în Transilvania încă cel puțin trei consilii județene: Timiș, Bihor și Sălajul. Sălajul cu Dinu Iancu Sălăjanu președintele al Consiliului Județean va fi modernizat, legat la viitorul plan a aceea ce înseamnă #Reclădirea și dezvoltarea României. Despre Dinu Iancu Sălăjanu aș putea vorbi zile întregi pentru că vorbesc despre un român adevărat, un bun creștin – pentru că eu cred că nimic nu poți face în această lume fără ajutorul lui Dumnezeu, un patriot, prieten și familist convins. Mai mult, este și un manager de succes. Într-un județ păgubit, lăsat la urma investițiilor, Dinu a reușit să țină în viață, și nu doar atât să o dezvolte, cea mai importantă instituție de cultură a Sălajului”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan.

În opinia ministrului Lucian Bode, președintele PNL Sălaj, victoria lui Dinu Iancu Sălăjanu, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Sălaj, trebuie dublată și de obținerea unei majorități solide în noul consiliu. „Venim în fața sălăjenilor cu o echipă profesionistă, iar cu o majoritate în Consiliul Județean vom reuși să reclădim Sălajul și să arătăm că județul nostru poate să fie în prima linie a județelor performate”, susține Lucian Bode.

Dinu Iancu Sălăjanu i-a mulțumit europarlamentarului pentru sprijin – Mă onorează sprijinul lui Rareș Bogdan, precum și declarațiile publice de susținere venite din lui Emil Boc, Ilie Bolojan sau Dacian Cioloș sau ale unor reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile. Totodată, acest sprijin vine și cu o imensă responsabilitate, iar din 27 septembrie, alături de echipa #PNLSălaj, vom arăta cetățenilor că putem să #ReclădimSălajul. Județul nostru nu mai poate fi considerat unul de mâna a doua, iar Sălajul trebuie să devină parte integrantă a axei de dezvoltare formată împreună cu vecinii noștri din Cluj și Bihor, județe care vor avea parte tot de o administrație liberală. Vă îndemn să mergeți al vot pe 27 sptembrie, să votați candidații PNL pentru #Sălajulîncaresepoate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *