Fosti ministri au inaugurat la Zalau sediul Partidului si Fundatiei Miscarea Populara

DOAMNA VICEPRIMAR ISI VA DA DEMISIA?
6 noiembrie 2013
Se pregatesc sa schimbe primarul
8 noiembrie 2013

Fosti ministri au inaugurat la Zalau sediul Partidului si Fundatiei Miscarea Populara

Fundatia si Miscarea Populara Salaj si-a inaugurat sediul din Piata Unirii, nr.1, Zalau, la Hotel Porolissum, in prezenta mai

multor reprezentanti si membri ai organizatiei printre care si Daniel Funeriu, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Radu Cristescu, Laura Bota, Mircea Biris, Gabriel Dan, Dana Zaharia si Lia Stanca.

 

 

 

Membru fondator a Miscarii Populare, Daniel Funeriu a declarat ca acest partid are viziunea de a strange oameni in jurul valorilor, de a fi o altfel de fundatie, un alt partid, obiectivul principal fiind acela de a uni electoratul de dreapta. Cei prezenti s-au lansat in atacuri la adresa USL-ului.

Daniel Funeriu i-a transmis un mesaj premierului Ponta.” dati bani pentru naveta copiilor, sunt insuficienti de aceea se inregistreaza si un numar mare de abandon scolar. Impreuna cu Lia Stanca in judetul Salaj, se va monitoriza acest lucru in perioada urmatoare si vom vedea cum poate fi solutionata aceasta problema.”

In prezent au fost identificati 25 de copii pe care ii ajutam, iar in functie de sponsorizari vor fi sprijiniti si alti copii, sustine Lia Stanca, presedinta filialei Salaj a Fundatiei Miscarea Populara.

 

Presedintele PMP Salaj, Radu Cristescu a reamintit din nou ca primarul nu a bine voit sa le ofere un spatiu pentru partid insa se bucura deoarece sunt amplasati strategic intre primaria Zalau si consiliul judetean Salaj, iar cei nemultumiti care au plangeri pot apela cu incredere la membrii noului partid.

 

Teodor Baconschi, vicepresedinte PMP, a tinut sa precizeze  ca profesionisti sunt alaturi de ei, pentru ca acest partid sanatos va fi altceva: ” Avem incerdere in Dumnezeu si in fortele noastre, chiar daca adversarii nostrii sunt gata sa recurga la orice miezerie.”

 

Laura Bota, presedinta PMP Satu-Mare, a luat cuvantul reamintind ca sunt o echipa ambitiosa, sinceri, oameni dintre oameni, alaturi de populatia care are dreptul la cuvant si o la un loc de munca. A criticat de asemenea sanatatea care va intra intr-o coma indusa de acest guvern.

 

Cristian Petrescu, fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale : ” Din punct de vedere politic avem o avanlasa de scumpiri, este incredibil cum pot unii sa minta cu atata nerusinare. Nu credeam ca puteam ajunge in halul acesta. „

Adrian Papahagi, vicepresedinte al PMP si-a inceput discursul plin da umor: ” Nimic pe lumea asta nu e gratis, totul se plateste.Ne-am saturat de Badalu, de plagiatori, de cretini suntem dezgustati.Vrem sa facem curatenie si denuntam curajos tot ce nu e de dreapta”

De asemenea a reamintit ca presedintele Basescu nu e usor de ingropat, cum cred USL-istii. Pota si Crin Antonescu se descurca foarte bine sa se demoleze intre ei, vorbim de lantul ticaloseniilor nu de cel al slabiciuniilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *