Gara CF Zalau asteapta sa fie modernizata

Gara CF Zalau in intarziere
31 octombrie 2011
M.Talos: Presedintele si executivul detin harta completa a marii evaziuni fiscale
3 noiembrie 2011

Gara CF Zalau asteapta sa fie modernizata

Gara CF Zalau a fost inclusa de guvern in 2008 in obiectivele Contractului de  asistenta  pentru pregatirea unor lucrari de modernizare a unos statii de cale ferata din Romania, cu lucrari finantate din fonduri nerambursabile de la Comisia Europeană prin

 

 

Fondul European de Dezvoltare Regio­na­lă (FEDR). Conform planului initial din 2008, comunicat de Ministrul Transporturilor Ludovic Orban, perioada octombrie 2008-mai 2010 era faza de proiectare, iunie-decembrie 2010 perioada de atribuire a lucrarilor si 2011-2012 perioada de realizare a lucrarilor. In martie 2010, ca raspuns la o interpelare pe care am formulat-o, Ministrul Transporturilor a raspuns ca graficul initial programat va fi respectat imediat ce urma sa se primeasca Acordul de mediu pentru modernizarea instalatiei de incalzire. Tinind cont de faptul ca suntem la sfirsitul anului 2011 si la Gara CF Zalau nu au demarat lucrarile, este evident ca graficul initial formulat de Ministerul Transporturilor in 2008 nu mai este respectat.

Va rog, Doamna Ministru, in interesul public justificat al Municipiului Zalau, sa imi comunicati care este situatia exacta a contractului de modernizare a Garii CF Zalau si motivele intirzierii derularii sale.

Solicit răspuns scris.
Cu respect,
Deputat PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *