Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru viitorul României

Este oficial! A devenit lege!
20 iulie 2023
Ministrul Dezvoltării anunță investiții majore în județul Sălaj
21 august 2023

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru viitorul României

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru viitorul României și pentru sănătatea democrației noastre. Este important să-i ascultăm, să-i mobilizăm și să-i încurajăm să pună în practică ideile inovatoare pe care le au.

Am discutat astăzi cu tinerii liberali despre provocările electorale ale anului 2024. Organizația de tineret a PNL este una dintre structurile interne cu un rol important în viața de partid, și nu doar din perspectiva anului electoral 2024. TNL este vocea generației tinere care trebuie să aducă energia schimbării și să aibă pasiunea de a mișca lucrurile în direcția bună pentru România.

Le-am transmis tinerilor liberali că organizarea a 4 runde de alegeri în 2024 presupune implicare în comunitate și alături de o foarte bună organizare, multă muncă și seriozitate. Doar așa ne vom atinge obiectivele politice, iar proiectul liberal rămâne unul de succes.

Nimeni nu rămâne pe margine. Toți trebuie să tragem în aceeași direcție, cu toate forțele, să rămânem uniți și să dăm un semnal puternic că aventurierii politici, populiștii și extremiștii nu pot fi actori politici serioși pentru România.

Politica adevărată, mai ales cea liberală, înseamnă construcție. Din această perspectivă, tinerii liberali au o responsabilitate enormă față de societate și față de România. Așteptările sunt mari, însă pentru a confirma și pentru a fi mereu la înălțime, tineretul liberal trebuie să își asume obiective îndrăznețe, să genereze proiecte care pun în valoare partidul și să aibă o prezență susținută în viața publică.

Îi mulțumesc Marei Mareș pentru invitația la dialog și felicit organizația de tineret pentru inițiativa de a organiza astfel de întâlniri. Este foarte important să abordăm extrem de matur și serios perioada următoare, să conștientizăm miza anului 2024 și să setăm realist obiective și sarcini pentru fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *