In Salaj au strans 22.892 de semnături pentru Klaus Iohannis

Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis
17 septembrie 2019
Lucian Bode: vor să continue politicile falimentare ale PSD
19 septembrie 2019

In Salaj au strans 22.892 de semnături pentru Klaus Iohannis

Obiectivul declarat al PNL a fost să strângă peste două milioane de semnături, cu mult peste cerința legală de 200.000, semn clar că

președintele Klaus Iohannis are cea mai puternică susținere dintre toți candidații pentru Palatul Cotroceni. Obiectivul a fost atins și peste 2 milioane de români au semnat pentru președintele Klaus Iohannis!

 

 

La nivelul județului Sălaj, PNL a strâns 22.892 de semnături pentru candidatul nostru, dl Klaus Iohannis. Numărul mare de semnături pe care l-am strâns ne onorează și le mulțumesc pe această cale sălăjenilor care ne-au acordat semnătura pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis.

Toate structurile PNL Sălaj au fost implicate in aceasta campanie, personal aş evidenţia organizaţia Zalău care printr-o mobilizare exemplară, prin implicarea tuturor militanţilor noştri, printr-o prezenţă neîntreruptă  timp de 3 săptămâni la cortul amplasat pe platoul de marmură au reuşit să obţină semnăturile a 7820 de sălăjeni, din care 1320 la cort.

Ca o comparație, am reușit să strângem suma numărului de semnături anunțate de ceilalți competitori politici la nivelul județului Sălaj- candidatul PSD, PMP, USR și Pro-România plus ALDE. Efortul a fost unul susținut din partea tuturor organizațiilor noastre locale a organizațiilor de tineret, femei, pensionari, care au fost prezente în mijlocul oamenilor și i-au convins că avem cel mai bun candidat, care a confirmat ca președinte al României în primul său mandat. Le mulțumesc pentru implicare și devotament!

Este important ca semnătura dată pentru candidatul Klaus Iohannis să se regăsească și în votul dat pe 10 noiembrie și 24 noiembrie. Trebuie să conservăm acest câștig iar aici va interveni munca noastră, a fiecărui membru PNL, care în interacțiunea cu cetățenii pe parcursul campaniei electorale trebuie să fim convingători și să ne fundamentăm discursul pe argumente solide și credibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *