Kelemen Hunor: „Noi il sustinem pe Klaus Johannis premier”

Kelemen
Candidatul UDMR la presidintie Kelemen Hunor asteptat in Salaj
5 noiembrie 2009
vot
La referendum si la alegerile prezidentiale vom avea 3 urne si 3 buletine de vot
9 noiembrie 2009

Kelemen Hunor: „Noi il sustinem pe Klaus Johannis premier”

Hunor

Kelemen Hunor prezent joi 5.11.2009 la Zalau, intr-o conferinta de presa a declarat:“Basescu vorbeste in continuare despre o majoritate 

virtuala dar aceasta majoritate doreste rezolvarea crizei politice. Nu pot sa fiu de acord cu declaratia unui om politic care a afirmat ca criza nu are sucursale puternice in Romania. Avem un guvern de zacusca un pic de dreapta un pic de stanga. Eu il propun in continuare pe Klaus Johannis ca premier care este cunoscut ca un om gospodar care a facut ceva pentru Sibiu. Suntem convinsi ca presedintele daca vrea poate sa rezolve aceasta criza desemnandu-l pe Johannis premier si intr-o saptamana criza politica s-ar rezolva. Presedintele trebuie sa tina cont de majoritate, dar daca vine cu o alta nominalizare nu va trece. Cel care vrea sa dizolve parlamentul nu vrea decat sa prelungeasca criza cu 5-6 luni. In acest moment Boc nu mai poate sa rastoarne tara cu curul in jos.”

 

-Ce atu aveti fata de ceilalti candidati?

Am un atu fata de ceilalti sunt un om tanar, cu pregatire care are o viziune cum vrea sa arate tara peste cativa ani. Spre deosebire de ceilalti nu am nimic de pierdut. Va indemn sa incercati sa votati cu mine si nu veti regreta.

 

-Pe cine credeti ca va desemna premier Basescu?

Sincer nu am capacitatea de a vedea ce e in capul lui.

 

-Daca se va ajunge in turul II il veti sustine pe Basescu?

Nu stiu nu pot sa va raspund decat dupa 2 decembrie. Nu pot sa spun nici „NU” pentru ca nu stiu inca.

 

 

-Cum comentati declaratia lui Basescu de a avea un guvern de dreapta PD-L, PNL?

 Eu am mai spus si anul trecut lasati PSD-ul si haideti sa facem un parlament unitar. Am vorbit dimineata cu Crin Antonescu  si nu va accepta acest lucru. Eu cred ca este o capcana pentru Crin si ar fi o gresala fatala sa accepte asa ceva din partea lui Baescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *