Lucian Bode despre Dezertarea lui Mihai Stanisoara

23 de ani in Stand By
1 martie 2013
Ghinion cu un primar nepriceput
11 martie 2013

Lucian Bode despre Dezertarea lui Mihai Stanisoara

 

Fără îndoială, plecarea oricărui membru din partid, cu atât mai mult a prim-vicepreşedintelui partidului, este o pierdere pentru noi.

Este un moment trist pentru Partidul Democrat Liberal.

 

Deşi este cunoscut în interiorul PDL faptul că de foarte puţine ori am împărtăşit acelaşi punct de vedere cu domnul Radu Berceanu, trebuie să recunosc că, de data aceasta, are perfectă dreptate când spune că, în vremuri tulburi, în vremuri grele de opoziţie, oportuniştii şi gunoaiele ies la suprafaţă.

Dar nu despre oportunişti şi gunoaie doresc să vorbesc. Aceştia au fost, sunt şi vor fi în toate partidele, mai ales în momentul în care partidul este trimis în băncile opoziţiei.

Doresc să vorbesc despre situaţia dificilă în care se află actuala conducere a PDL. Dacă despre Sorin Frunzăverde nu se ştia exact al cui „locotenent” a fost, în cazul lui Mihai Stănişoară nu cred că mai există niciun dubiu. A fost contestatarul constant al lui Emil Boc, iar din 2012 este prim-vicepreşedintele partidului, mâna dreaptă a domnului Vasile Blaga.

Când mâna dreapta, când prim-vicepreşedintele partidului pleacă la adversarul politic, ai o foarte mare problemă. Am un sentiment de deja-vu gândidu-mă la ce s-a întâmplat în PDL înaintea căderii Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu… Şi-acum suntem în faţa unui examen foarte important pentru PDL, Convenţia Naţională din 23 martie.

Nu cred în teoria conspiraţiei, întâlniri de taină, loje masonice şamd, dar constat cu regret faptul că întreg partidul, în frunte cu preşedintele Vasile Blaga, a aflat de la televizor despre această dezertare. Ceea ce dovedeşte o ruptură majoră faţă de membrii importanţi ai partidului.

 

Această dezertare ne lămureşte oarecum asupra „performanţei” politice pe care Mihai Stănişoară a avut-o în ultima perioadă: preşedinte de organizaţie judeţeană, prim-vicepreşedinte, lider de grup la Camera Deputaţilor, impus de actualul BPN, responsabil cu coordonarea organizaţiilor din sudul ţării. De notat că majoritatea acestor organizaţii la referendumul privind suspendarea Preşedintelui Traian Băsescu din vara anului 2012 mai aveau puţin şi treceau de 110% „mobilizare” la vot. Ca să nu mai spun că, la

alegerile generale, i-a bătut PPDD-ul la scor?!?

 

Presedinte PDL Salaj Dep. Lucian Bode

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *