Lucian Bode: Ne vom canaliza energia pentru a urgenta, demararea lucrărilor la Centura Zalau

LUCIAN BODE: CREȘTEREA GRADULUI DE ABSORBȚIE A FONDURILOR
26 noiembrie 2019
Secțiunea de drum afectată de alunecări, din zona dealului Vârșolț, va fi reparată
11 decembrie 2019

Lucian Bode: Ne vom canaliza energia pentru a urgenta, demararea lucrărilor la Centura Zalau

Lucian Bode: “Ne vom canaliza energia pentru a urgenta, în limitele legii, procedurile aferente demarării lucrărilor la Centura

municipiului Zalău”

 

Având în vedere blocajul existent în momentul de față la obiectivul de investiții “Varianta de ocolire a municipiului Zalău, etapa 2, între DN1F, km 79+625 – DJ 191C”, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a convocat conducerea CNAIR pentru a-i fi prezentată situația la zi a acestui proiect. În urma discuțiilor, conducerea CNAIR a găsit o soluție pentru a debloca situația. În aceste condiții, zilele următoare, Compania va urca spre revalidare pe Sistemul Electronic – SEAP documentația aferentă obiectivului. Ministrul Lucian Bode a solicitat în mod imperativ ca, după parcurgerea etapelor legale privind validarea documentației și depunerea ofertelor ulterioare, perioada de analiză a ofertelor să fie redusă, ceea ce ar duce la o implementare mai rapidă a proiectului.

“Știm foarte bine cât de important este acest obiectiv pentru zălăuani, sălăjeni, și nu numai. Ne vom canaliza energia pentru a urgenta, în limitele legii, procedurile aferente demarării lucrăriilor la Centura municipiului Zalău”, a declarat ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *