Lucian Bode: PSD vrea sa elimine taxe, care nu mai exista

PNL sustine conversia datoriei din franci elvetieni in lei
13 octombrie 2016
Otto Haller candidat la alegerile parlamentare
13 octombrie 2016

Lucian Bode: PSD vrea sa elimine taxe, care nu mai exista

Inca de la inceput doresc sa subliniez diferentele uriase dintre PNL și PSD. PNL este partidul care promovează integritatea,

reforma, își ține cuvântul asupra deciziilor asumate, a dovedit că face eforturi pentru a răspunde așteptărilor din societate. PSD este anti-reformist, protejează politic corupția, promovează oameni certați cu legea, iar pentru a-și atinge scopul nu se va da în lături de la NIMIC.

 

1.Programul de guvernare al PSD

PSD înainte de a prezenta fastuoase programe de guvernare este CONDAMNAT să răspundă la o întrebare simplă: au avut până azi, și au în continuare, majoritate parlamentară. De ce nu au folosit-o?

* Programul de guvernare al PSD este aceeași demagogie ieftină pe care o vând de fiecare dată înainte de alegeri.

* NIMIC nu i-a împiedicat, având majoritate parlamentară până azi, să promoveze măsurile prezentate până acum, nu după alegeri, pentru că au avut această posibilitate.

* PSD clamează că ar vrea desființarea a 102 taxe, dar tocmai PSD a introdus 40 de noi taxe, impozite sau majorări ale acestora.

* PSD este primul vinovat în problema birocrației sufocante, iar acum încearcă inducă în eroare prin plagierea ideilor Guvernului Cioloș, la fel cum au încercat și cu măsurile PNL.

* PSD probează pălăria de reformator, în încercarea de a câștiga voturi. Este inutil și caraghios, pentru că PSD este cunoscut drept partidul antireformă din România. Demagogia e la ea acasă în acest program al social-democraților. Ca să înţelegeţi, prin acelaşi program se promite din nou celebrul 1 mil. de locuri de muncă, despre asta vorbim. PSD promite acest 1 mil. de locuri de muncă de la Guvernul Văcăroiu. Deja este subiect de banc.

* Să nu uităm nici de inițiativele care s-au dovedit un adevărat fiasco – precum celebra taxă pe bacșiș, marca Ponta.

* Alte inițiative de taxare a românilor, venite dinspre PSD, au fost cu adevărat revoltătoare. Ponta dorea să-i taxeze pe românii de peste hotare cu 10 euro pe lună, ca să contribuie și aceștia la sistemul social. Acum observam că nu mai pot de grija românilor din străinătate, de care și-au bătut joc.

* Una dintre cele importante, timbrul de mediu pentru autovehicule, este o taxă care în forma actuală a fost introdusă tot de PSD, de Guvenul Ponta. Culmea demagogiei PSD este că PNL a inițiat în 2015 un proiect de eliminare pe care Ponta a semnat punct de vedere negativ! (http://www.cdep.ro/proiecte/ 2015/300/00/6/pvg359.pdf ) Acum PSD propune eliminarea pentru după alegeri, în condițiile în care propunerea PNL se află deja în circuitul parlamentar.

* Alt exemplu care arată cum își face PSD temele: cazierul fiscal este gratuit în România din 2015!

* PSD NU are viziune, și nici nu este interesat în mod real de așa ceva, ci doar de a mai prezenta o gogoașă electorală! Dacă ar fi să ne uităm în gura PSD, românii ar fi trebuit să fie la acest moment multimilionari, la câte creșteri de pensii și salarii au promis.

2. Votul asupra Legii pentru conversia creditelor CHF

· Imaginile înregistrate în plenul Camerei Deputaților arată foarte clar faptul că PSD, în mod deliberat, a mutat ședința de vot final mai devreme pentru a fi suspendată din lipstă de cvorum.

· PSD, folosindu-se de poziția deținută la conducerea Camerei Deputaților, a acționat abuziv pentru a NU fi votate legile aflate pe ordinea de zi.

· Cel care a gândit acest plan al PSD este deputatul Florin Iordache, care poate fi recunoscut atunci când dă indicații precise președintelui de ședință pentru a devansa ședința de vot final, tocmai pentru a fi suspendată din lipsă de cvorum.

· Aceste informații sunt certe și verificabile pe înregistrările Camerei Deputaților –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *