Lucian Bode si-a depus candidatura

DECLARAȚIE DE PRESĂ
3 aprilie 2017
Lucian Bode: – Împreună și cu ajutorul lui Dumnezeu, să construim Sălajul Liberal
27 aprilie 2017

Lucian Bode si-a depus candidatura

Organizația PNL Sãlaj a încheiat o etapã importantã în cadrul procesului intern de alegere a conducerilor organizațiilor locale,

proces demarat la mijlocul lunii martie. Astfel, 60 de organizații locale și-au desemnat prin vot liber și transparent conduceri legitime, echipe formate din oameni hotãrâți sã-și asume obiectivul de  a consolida poziția PNL Sãlaj la nivel local și național.

 

Ultima fazã a acestui proces democratic vizeazã organizarea Conferinței Județene  pentru alegerea Biroului Permanent  Județean si a președintelui filialei PNL Sãlaj,  pe data de 27 aprilie, în cadrul unui eveniment la care vor participa peste 500 de delegați.

„Mi-am  anunțat vineri, 21 aprilie,  candidatura la președinția organizației PNL Sãlaj, exprimându-mi încrederea cã în urma acestui tur de forțã, reprezentat de alegerile interne  desfãșurate în PNL, partidul va ieși mai întãrit și unit. Am decis sã candidez la funcția de președinte a organizației PNL Sãlaj și sã continui munca începutã la vârful acestei organizații alãturi de colegii mei liberali. PNL Sãlaj a dovedit încã de la începutul procesului de fuziune cã are maturitatea politicã  de a lua cele mai bune decizii care  au sudat  echipa și ne-au condus spre rezultate electorale peste media naționalã la  ultimele alegeri.

Îmi propun sã construim un partid mare și puternic, o alternativã credibilã la PSD  astfel încât, cât mai mulți sãlãjeni sã se identifice cu noi.

Pentru asta este nevoie de multã muncã, de organizare exemplarã și de proiecte valoroase cu care sã convingem lumea cã liberalismul este șansa la dezvoltare și progres.

Coeziunea echipei este esențială pentru a obține succesul. Sunt om de echipă și provocările le abordez mai ușor când știu că am alături oameni cu care pot construi și care trag în aceeași direcție.

Faptul că în momentul de față la nivelul județului Sălaj avem 21 de primari din care unul de oraș , la Șimleul Silvaniei, și  restul de 20 ,la comune, 10 consilieri județeni și 208 consilieri locali îmi arată că am realizat multe, dar că este loc de mai bine.

Cu toții trebuie să gândim așa, pentru că asta ne motivează și ne dă energia să luptăm pe mai departe.

Pentru atingerea acestor obiective avem nevoie de un plan, de o platformã politicã care sã ne uneascã și pe care sã o validãm și sã ne-o asumãm. Voi veni cu un proiect politic in fața colegilor mei  în care îmi voi prezenta viziunea cu privire la viitorul politic al  organizației noastre. În aceastã platformã se vor regãsi obiective îndrãznețe care sã mobilizeze filiala prin implicarea fiecãrui membru în munca de partid și prin responsabilizarea celor cu funcții de conducere.” a declarat deputatul Lucian Bode, candidat la funcția de președinte a PNL Sãlaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *