Lucian Bode:Ruperea USL, nici o pierdere pentru Judetul Salaj

USL s-a nascut Anti-Basescu, USD va muri Anti-PMP
27 februarie 2014
Mircea Martin in razboi cu Radu Capilnasiu
28 februarie 2014

Lucian Bode:Ruperea USL, nici o pierdere pentru Judetul Salaj

“Când presupui că cineva minte, fă-te că-l crezi; atunci el devine îndrazneţ, minte mai tare şi se demască” Autor:Arthur

Schopenhauer

 

Românii au presupus că USL minte, nu i-au crezut, s-au facut că-i cred. Finalul îl cunoaşteti, s-au demascat. Nu mai târziu de ziua de ieri, Crin Antonescu recunoştea că şi-a dat seama că Victor Ponta îl minte, imediat ce au intrat la guvernare. Intrebarea este: de ce l-a girat pe Victor Ponta şi a sa  guvernare în toate nenorocirile guvernării? Răspunsul este unul singur: pentru că este mincinos!!!

Guvernarea USL a promis românilor cel mai cinstit guvern (miniştri deconspiraţi înainte de a fi investiţi, ca fiind mincinoşi-plagiatori, miniştri cercetaţi de justitie, unul chiar condamnat la puşcarie); au mai promis, dreptate pâna la capăt, nu au precizat pentru cine şi unde-i capătul….este evident că pentru baronii USL- am aflat în marţea neagra din Parlament, iar capătul l-am văzut în sfârşit marţi 25.02.2014; Au adus însă 35 de taxe şi impozite noi, tăranii cu mai mult de două vaci şi două hectare de teren au fost transformați în chiaburi (impozitaţi atât pe teren cat şi pe venitul din agricultură); au adus în loc de 1 mil de locuri de munca, 50.000 de șomeri; au mai realizat ceva: au aplicat toate reformele contestate când erau în opoziție (Legea Salarizarii Unitare, Legea Sistemului Unic de Pensii, reformele din justiție/mica reformă, Legea Educatiei Naţionale, Legea dialogului social), toate aceste dovedindu-ne înca odată că măsurile dure, dar necesare, luate de guvernarea PDL au fost corecte.

 

Ruperea USL, nici o pierdere pentru Judeţul Sălaj

Care este proiectul major adus în județul Sălaj de către această alianță politică, care şi-a dat obstescul sfârșit în această săptămâna, în cei aproape doi ani de guvernare?!?!

Răspuns:niciunul!

Mai mult au îngropat proiecte mari pentru care noi cei din PDL eram demonizaţi. Vă reamintesc:

– Autostrada Transilvania (sub PDL s-a construit, sub USL s-a reziliat, mai mult pt ministru Sova, Autostrada Transilvania va trece prin “orasul Sălaj”)

– centura ocolitoare a Zalăului, s-a oprit în poligonul unităţii militare, cu ministru liberal la MAN

– drumuri judeţene reabilitate:  0 km din fonduri europene şi /sau guvernamentale, cu excepția celor doua finalizate peste 90 % de guvernarea PDL;

– 0 cuvânt la Bucureşti ( Administraţia Fiscală Nuşfalău a fost desfinţată, iar Judecătoria Jibou urmează să fie închisă)…

Aşadar judeţul Sălaj sub USL a fost în permanenţă în opoziție. De ce? Datorită impotenței politice a liderilor județeni a celor 4 partide care formau USL în Salaj.

PDL va face opoziție în continuare atât la nivel local cât şi la nivel naţional (Cartea neagră a guvernării USL, moţiune simplă Sectorul energetic ruinat de mafiaPSD-istă).

La nivel local PDL are 12 primari, 145 de consilieri locali, 6 consilieri județeni, peste 4000 de membrii…7000 de semnături pt PE…asta in raport cu PNL Salaj…3 primari, 36 consilieri locali, 5 consilieri judeţeni….deci asta cu PNL buldozerul Opoziției….mai ușor!

PDL Salaj si-a intarit structurile în ultimele saptamani; Ieri la CCC Jibou…Alin Părău, Alin Prunean, Dan Repede, Gheorghe Hendea, Cristi  Florian şi Mircea Martin, oameni care vor activa pe Valea Someşului.

 

 

Preşedinte PDL Sălaj

Dep. Lucian BODE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *