Mircea Biris: Victor Ponta si Crin Antonescu politicieni iresponsabili

USL A DIVORTAT
26 februarie 2014
USL s-a nascut Anti-Basescu, USD va muri Anti-PMP
27 februarie 2014

Mircea Biris: Victor Ponta si Crin Antonescu politicieni iresponsabili

Mircea Biriş, vicepreşedinte PMP Sălaj, a declarat in cadul conferinţei organizate joi la

sediul partidului că: În opinia PMP, Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au legitimitate în funcţiile deţinute ca urmare a ruperii USL. Victor Ponta conduce un guvern ilegitim. Nu PSD a câștigat guvernarea, ci USL si ca PNL a fost pesedizat cat timp au guvernat impreuna. Ponta si ministrii ar trebui să işi de-a demisia, guvernul trebuie să cadă cat mai repede iar presedintele Băsescu să aibă posibilitatea de a numi un nou premier.

 

 

Criza din USL a fost declanşată de ambiţii personale şi interese de partid, cu ignorarea completă a responsabilităţilor faţă de români şi a situaţiei externe.

Marea problemă a românilor este că de mai bine de două săptămâni România e neguvernată: Din cauza unor politicieni iresponsabili.

Testamentul pe care USL îl lasă românilor:

USL a împovărat românii cu 35 de noi taxe și impozite

USL a majorat accizele la combustibili, a introdus celebra taxă pe stâlp și a obligat administrațiile locale să crească impozitele și taxele locale cu 16%.

USL a pus biruri mai mari pentru țărani pe creșterea animalelor, pe piscicultură și silvicultură, pe veniturile din cultivarea pământului.

USL a ratat șansa absorbției a încă 2 miliarde de euro.

USL a avut cea mai mare inflație din UE. Și prețurile au explodat. Față de 2011, din cauza creșteri inflației, prețurile au crescut cu 4,95 la sută în 2012 și cu încă 3,2 la sută în 2013, în condițiile în care media europeană a fost în 2012 2,6 la sută, iar în 2013 1,4 la sută.

În decembrie 2012 erau 671 de mii de șomeri, în decembrie 2013 sunt cu 48.000 mai mult.

USL estima pentru 2013 o creștere a veniturilor bugetare cu 7,4 la sută. Rezultatul final e doar o creștere a veniturilor de 3,6 la sută. Mai mică decât creșterea cheltuielilor care s-a cifrat la 3,8 la sută.

În loc să avem deficit de 1,9 la sută acesta a crescut la 2,5 la sută.

Investițiile au scăzut cu 7,5 la sută în 2013, cu 400 mil de ero.

Cheltuielile cu bunuri si servicii au crescut cu 12 la sută.

USL s-a născut Anti-Băsescu, USD va muri Anti-PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *