Mirel Talos: Guvernul Boc – Udrea încearcă să însele cetătenii

Întâlnire între Elena Udrea şi Anastassios Bougas
27 ianuarie 2010
Mirel Talos: In atentia Domnului Presedinte Octavian Opris
6 februarie 2010

Mirel Talos: Guvernul Boc – Udrea încearcă să însele cetătenii

Cu privire la interventia Domnului Emil Boc in plenul Camerei Deputatilor, intr-un discurs in care a prezentat prioritatile legislative ale guvernului, doresc sa fac urmatoarele precizari:

Discursul primului ministru privind prioritătile legislative ale guvernului pe care îl conduce este doar un exercitiu de imagine publică al unui premier care excelează doar prin incompetentță. Guvernul Boc – Udrea încearcă să acopere lipsa de solutii la criza economică prin vorbe goale. Ceea ce a prezentat primul ministru în fata Camerei Deputatilor reprezintă doar o enumerare de măsuri, care si-au dovedit deja ineficienta, si de declaratii de intentie în a căror aplicare nu mai poate crede nici un român.

Apelul la mesajul referitor la reducerea numarului de parlamentari si trecerea la parlamentul unicameral dovedeste populismul unui prim-ministru care nu a inteles ca revizuirea Constitutiei nu este atributul guvernului.

Practic, primul ministru a ratat si această ocazie să prezinte un program coerent, cu măsuri integrate pentru relansarea economică a României.

Guvernul Boc – Udrea încearcă să însele cetătenii cu un amestec de măsuri fiscale dictate de FMI, economice si sociale, al căror rezultat este de fapt adâncirea crizei.

In acest timp, functionarii din primarii sunt in greva pentru ca guvernul Boc fara numar nu are alte solutii economice pentru Romania decit reducerea cheltuielilor si concedierea fara discernamint a angajatilor din sistemul public.

Mirel Talos

Deputat PNL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *