MRU: „Sunt de o incompetenta incredibila, de o toxicitate enorma”

Campanie de dezbateri la nivel regional
10 iunie 2013
Sedinta Consiliului local Cehu Silvaniei din luna iunie 2013
28 iunie 2013

MRU: „Sunt de o incompetenta incredibila, de o toxicitate enorma”

Fostul premier al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu a fost vineri prezent la Zalau, in

calitate de presedinte al partidului Forta Civica.

 

In cadrul conferintei de presa care a avut loc la sediul F.C., acesta a criticat actualul guvern ” sunt de o incompetenta incredibila, de o toxicitate enorma, incapabil sa absoarba fonduri europene.”  A dat mai multe exemple despre ” stangacia” acestora, datoriile de la CFR se pare ca vor fi stinse din buzunarele noastre a cetateniilor, ” vom fi incarcati cu o suprataxare, cine cumpara CFR nu cumpara si datoriile.”

A atras atentia ca din pacate tot mai multe firma intra in insolventa, ” economia este sufocata sub ochii nostrii, mor 2 firme pe ora”.  In vizitele efectuate in tara a intalnit oameni care aveau ferme de vaci, micii producatori mor cu o viteza incredibila, onorata guvernare ne promite miracole insa eu va spun ca nu exista miracole.”

Mihai Razvan Ungureanu, ne-a marturisit ca doreste ca Forta Civica sa ajunga in primele patru partide din Romania. La alegerile Europarlamentare spera sa obtina 2-3 mandate. Romania are cea mai mare rata de inflatie 4,4 procente. ” Sunt suprataxate toate mijloacele de productie. Nici Ceausescu nu ar fi putut face acest lucru. Statul Roman este cel mai prost administrator posibil.” a mai adaugat acesta.

Mihai Razvan Ungureanu este si copresedinte al Aliantei „Dreptate si Adevar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *