Nicu Ștefănuță, candidat al Alianței 2020 USR PLUS, vine marți la Zalău

Victor Ponta și Corina Crețu la Zalău
19 aprilie 2019
Nicu Ștefănuță candidat al Alianței 2020 USR PLUS prima parte
14 mai 2019

Nicu Ștefănuță, candidat al Alianței 2020 USR PLUS, vine marți la Zalău

Candidatul Alianței 2020 USR PLUS Nicu Ștefănuță se va afla marți, 14 mai, la Zalău.

 

De la ora 15:00,  va susține o conferință de presa  in Sala de Conferinte a Hotelului Griff .De asemenea,  va  dialoga cu tinerii din Zalău, în cadrul unui eveniment cu tema „Viitorul în Europa”, incepand cu ora 16:00.

De la 17:30, pe Platoul de Marmură, Nicu Ștefănuță va discuta cu sălăjenii despre problemele Sălajului și cum poate un europarlamentar să sprijine dezvoltarea județului nostru, de la Bruxelles.

Nicu Ștefănuță este diplomat european, în prezent asigurând legătura dintre Parlamentul European și Congresul american. Cu 12 ani de experiență ca expert al Parlamentului European, Nicu Ștefănuță își propune să militeze de la Bruxelles pentru respectarea drepturilor europene ale cetățenilor români.

„Aș vrea ca fiecare cetățean român să-și cunoască și să conștientizeze drepturile pe care le are în calitate de cetățean european, drepturi care decurg direct din legislația europeană și pe care le avem pentru că suntem membri UE. De pildă, am aflat că în Zalău au fost probleme cu curățenia în multe cartiere – ei bine, dacă primăria ar respecta obligațiile de gestionare a deșeurilor menajere, de colectare selectivă și reciclare pe care ni le-am asumat ca membri UE, aceste probleme nu ar mai exista. De altfel, Uniunea Europeană a început proceduri de infringement împotriva guvernului României pe teme de protecție a mediului. Uniunea Europeană vrea ca fiecare dintre noi să ducă o viață mai bună, la fel ca orice cetățean vestic. UE este soluția, nu problema, așa cum încearcă politicienii corupți să dezinformeze ”, a declarat Nicu Ștefănuță.

„Sălăjenii au ocazia să-l cunoască pe unul dintre cei mai buni candidați ai Alianței 2020 USR PLUS, pe diplomatul Nicu Ștefănuță. Calitatea și profesionalismul definesc, de altfel, lista de candidați propusă de alianță. Dacă va fi reprezentată de astfel de oameni în Parlamentul European, România chiar poate ajunge departe”, a declarat Cosmin Viașu, președintele USR Sălaj.

Despre Alianța 2020 USR PLUS

Alianța 2020 USR PLUS este o alianță electorală formată în anul 2019 între USR (Uniunea Salvați România) și PLUS (Partidul Unității, Libertății și Solidarității). Alianța propune pentru alegerile europarlamentare din 26 mai cea mai bună listă de candidați pe care a prezentat-o vreodată un partid la acest tip de alegeri. Mai multe despre candidații USR PLUS: www.usrplus.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *