PMP Salaj strange semnaturi impotriva majorarii accizei la combustibili

Miting impotriva guvernarii USL
7 februarie 2014
Forta Civica condamna decizia USL,
20 februarie 2014

PMP Salaj strange semnaturi impotriva majorarii accizei la combustibili

Partidului Mişcarea Populară Sălaj va începe de vineri o campanie de strângere de semnături  împotriva accizei de 7 eurocenţi pe litru la

benzină şi motorină pe care vrea să o introducă actualul Guvern condus de Victor Ponta pe data de 1 Aprilie 2014. Preşedintele PMP Sălaj, Radu Cristescu a precizat că această campanie se derulează la nivel naţional şi se numeşte „Ponta te arde cu pompa! Atenție, cresc prețurile!

 

Membrii PMP Sălaj vor strânge semnături timp de patru săptămâni, în parcări, la benzinării, la târguri de maşini, dar şi pe străzi, în pieţe, în supermarketuri, în mall-uri pentru a le cere cetăţenilor, indiferent dacă au maşini sau nu, să semneze împotriva creșterii prețurilor la benzina si motorina.

„Această majorare de acciză este o suprataxă care trebuie oprită pentru că va genera creşterea prețurilor. Este o taxă anticetăţean, o taxă contra întregii Românii.” susţine Radu Cristescu, preşedintele PMP Sălaj.

In cadrul conferinţei care a avut loc la sediul PMP Sălaj, Radu Cristescu a mai declarat că dacă in acest an vor avea loc alegeri la primaria Zalău, partidul PMP va da un primar şi un viceprimar. De asemenea a mai menţionat, că toţi cei care doresc să se inscrie in partid sunt bine primiţi, mai putin scursurile, securiştii si torţionarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *