POTROVITA SI CAPILNASIU CRITICATI DE PLR

LUCIAN BODE: MITUIREA ALESILOR LOCALI …
29 septembrie 2014
POTROVITA SI CAPILNASIU CRITICATI DE PLR
13 octombrie 2014

POTROVITA SI CAPILNASIU CRITICATI DE PLR

Steluta Cataniciu vicepresedinte al Partidului Liberal Reformator (PLR) filiala Cluj, a fost

prezenta vineri la Zalau, unde alaturi de deputatul Mirel Talos, consilierii locali Rodica Muresan, Dragos Raul Bogdan (fosti membri PNL) si consilierul judetean Crisan Danut (fost membru PP-DD ) au sustinut o conferinta de presa.

Steluta Cataniciu a criticat dur ceea ce s-a intamplat in ultima sedinta de consiliu local, unde secretarul primariei Potrovita Stelian,a facut o informare prin care anunta ca cei doi consilieri isi pot pierde statutul de consilieri locali pentru ca au trecut la PLR.

 

Mirel Talos sustine, ca numai in judetul Salaj, exista aceasta problema cu plecarea consilierilor de la un partid la altul, fiind cauzata de primarul Radu Capilnasiu si Potrovita Stelian.

Rodica Muresan, a declarat ca si-a dat demisia din functiile pe care le detinea  in PNL inca din luna aprilie a acestui an si a ramas ca simplu membru: „Aparitia Partidului Liberal Reformator mi-a venit ca o manusa, am simtit ca aici ma regasesc.In urma greselii facute de Potrovita am fost sunata si intrebata daca mai sunt consilier local sau nu? NU mi-am pierdut mandatul de consilier local doar ca fac parte dintr-un alt partid. Am plecat pentru ca nu am fost intrebati, cand s-a hotarat sa plecam de la guvernare.”

Crisan Danut, consilier judetean, fost membru PP-DD: „Nu am parasit PP-DD datorita partidului insa toate organizatiile din tara sunt in curs de a pleca spre alte partide. Cand vaporul se scufunda nu te scufunzi cu el, te salvezi.”

„PNL-ul a luat-o cu totul gresit spre o alta directie, PNL nu mai exista. Putem face o figura buna, chiar daca suntem un partid in formare. PLR are 20 de consilieri in judetul Salaj, 2 consilieri locali in Zalau, 2 consilieri judeteni” sustine deputatul Mirel Talos.

Steluta Cataniciu vicepresedinte al Partidului Liberal Reformator a declarat ca PDL nu au avut limita niciodata, iar PNL-istii sunt mandri ca fac parte din PDL.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *