Primarul Ionel Ciunt a primit o distincție conferită de către Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere

Fă o bucurie – Donează un BRAD împodobit!
7 decembrie 2023
Lucian Nicolae Bode, Vicepreședinte al Camerei Deputaților și Secretar General al PNL: -Sărbători binecuvântate și La Mulți Ani, dragi sălăjeni!
24 decembrie 2023

Primarul Ionel Ciunt a primit o distincție conferită de către Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere

În deschiderea şedinței de Consiliu Local de astăzi, primarul Ionel Ciunt a primit cea mai înaltă distincție care poate fi conferită de către Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere (ANCMRR).

Preşedintele ANCMRR filiala Sălaj, colonel Avram Alexa, a înmânat ➡️Emblema de Onoare pentru participarea activă la ridicarea prestigiului Asociației în sicietatea civilă, la sprijinirea activității filialei pentru promovarea şi cultivarea tradițiilor militare, pentru îndeplinirea idealurilor şi virtuților cuprinse în deviza – patrie, onoare, demnitate.

Distincția este semnată de preşedintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere “Alexandru Ioan Cuza”, general de brigadă Nicolae Băhnăreanu.

🟣“Mulțumesc conducerii Asociației pentru distincția pe care am primit-o! Mă onorează! Cu siguranță și în viitor, la fel ca până acum, vom avea o colaborare bună şi vă vom susține în toate demersurile pe care le veți face. Cadrele militare în rezervă şi retragere, la fel ca armata țării, pentru noi reprezintă un pilon important în tot ceea ce înseamnă democrație”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *