Declaratie
12 decembrie 2007
Romanii au un nou sistem electoral: vom vota oameni, nu liste
5 martie 2008

Punct de vedere

Radu CapilnasiuCu toate că pe listele Biroului Permanent Central figuram ca şi candidat la Primăria municipiului Zalău, Stanca a lansat candidatul PDL în persoana fostului liberal Dorel Labo. În condiţiile în care conducerea centrală va adopta varianta Stanca, voi evalua posibilitatea de a candida ca independent la funcţia de primar şi chiar de a obţine sprijinul politic al altor partide politice. Eu cred în princii şi valori morale şi m-aş simţi vinovat dacă aş îngropa ce am făcut până acum! Voi candida pentru Primăria municipiului Zalău deoarece în timpul mandatului meu am realizat destule lucruri bune şi am demarat proiecte importante pentru municipiu, care au asigurată finanţarea şi vor intra în execuţie, şi pe care vreau să le finalizez.
Am avut parte în ultima perioadă de atacuri şi reproşuri, şi în urma reacţiilor oamenilor din jurul meu, dar şi din partea locuitorilor municipiului Zalău, am constatat că felul în care Stanca înţelege să facă politică, cu intimidări, ameninţări şi lansare de informaţii false, este apus demult. Oamenii înţeleg şi apreciază un răspuns direct, o politică de bun simţ. Şi în acest fel voi răspunde eu acuzaţiilor acestei persoane!
În mod public atrag atenţia asupra intenţiei lui Stanca de a subordona politic funcţionarii publici din Primăria municipiului Zalău. Cum altfel aş putea interpreta acuzaţia, aşa cum am văzut în presă, că am menţinut în funcţii angajaţi ostili programului de guvernare al PDL!
În ceea ce priveşte realizările mele ca şi primar, îi las pe locuitorii municipiului Zalău să-mi evalueze activitatea, şi în mod concret vor face acest luccru la alegerile locale. Am încredere în inteligenţa lor, în faptul că nu se vor lăsa manipulaţi.
Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în ultima perioadă şi le promit că nu-i voi dezamăgi. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!

                Radu Căpîlnaşiu,
                   Primarul municipiului Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *