Radu Capilnasiu: Vom deveni o tara de infractori

Elena Udrea
Elena Udrea viziteaza judetul Salaj
2 iulie 2010
Intrevederea premierului Emil Boc cu conducerea companiei Ford
12 august 2010

Radu Capilnasiu: Vom deveni o tara de infractori

Radu Capilnasiu presedintele PNL Salaj a declarat marti 27.07.2010 intr-o conferinta de presa ca dl.Vaida Bela,a fost suspendat din functia de director adjunct pe care o detinea la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA )

lucru care il nemultumeste si se intraba cine va platii salariile pentru 2-3 directori in aceste conditii:” Este lipsit de bun simt ceea ce se intampla si nu ma mai mira nimic. Dupa nici 8 zile creste iar TVA, vom deveni o tara de infractori in conditiile in care oamenii nu vor putea sa-si palteasca taxele.”

 

Un alt subiect dezbatut a fost cel al sondajelor de opinie conform carora PD-L scade in sondaje si e evident. Radu Capilansiu sustine in continuare 
ca un mare semn de intrebare il ridica procentele pe care presedintele Traian Basescu le-a obtinut la alegerile prezidentiale. 

Un gest umanitar a venit din partea organizatiei de tineret PNL Zalau, care a strans timp de 2 saptamani ajutoare pentru sinistratii din Moldova pe platoul din fata prefecturii Zalau. Miercuri 21.07.2010 un camion de alimente si mobilier, au plecat in localitatea Mihaileni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *