Institutia Prefectului Judetului Salaj

Vizita presedintelui PNTCD, dl. Marian Petre Milut
16 august 2007
MISCAREA REFORMATOARE
4 octombrie 2007

Institutia Prefectului Judetului Salaj

prefectul Andrei TodeaÎn data de 17 august 2007, prefectul Andrei Todea a participat la şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, convocată prin Ordinul prefectului nr. 137/07.08.2007. În prima parte a întâlnirii, reprezentanţii Direcţiei de Muncă şi ai APIA Sălaj, au prezentat … o informare privind derularea Programului de furnizare a produselor alimentare către persoanele defavorizate. Conform datelor prezentate, în judeţul Sălaj vor beneficia de acest program peste 24.350 de persoane. Cei mai mulţi beneficiari – aproape 4.400 familii (12.525 persoane) – vor fi titularii de venit minim garantat, pensionari agricultori – aproape 11.000 persoane, 842 de persoane din centre rezidenţiale şi 77 persoane beneficiare de abonamente la cantina socială din Zalău. Prima întâlnire a grupului de lucru din cadrul Instituţiei Prefectului – format din reprezentanţi ai serviciilor publice deconcentrate care sunt implicate în acest program,  ai Consiliului Judeţean şi APIA Sălaj, a avut loc în data de 2 august 2007.

În cadrul întâlnirii, reprezentanţii ASP şi CAS Sălaj au prezentat o informare privind modul de derulare a Programului Naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei. Nu în ultimul rând, în cadrul întâlnirii de astăzi, prefectul Andrei Todea a prezentat o analiză a activităţii serviciilor publice deconcentrate – la nivelul primului semestru, realizată în baza monitorizării efectuate de serviciul de specialitate din cadrul Instituţiei Prefectului.

Referitor la acest subiect, prefectul Todea a declarat că „sunt mulţumit că am reuşit să avem o colaborare bună cu instituţiile deconcentrate, iar datele prezentate astăzi sunt foarte utile pentru noi, din perspectiva îmbunătăţirii activităţii în viitor. Ca un prim aspect, avem în vedere ca în perioada următoare – înafara raportărilor lunare – să realizăm un program de monitorizare, care să cuprindă mai multe întâlniri directe între reprezentanţii Instituţiei Prefectului şi cei ai deconcentratelor.”

La întâlnirea de astăzi, alături de prefectul Todea a mai participat subprefectul Vegh Alexandru şi reprezentanţi ai Cancelariei Prefectului.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *