S-au stabilit patru locuri de afişaj electoral pentru alegerile prezidenţiale

bej
IMPORTANT Comunicat BEJ
26 octombrie 2009
Crin
Crin Antonescu vine duminica la Zalau
2 noiembrie 2009

S-au stabilit patru locuri de afişaj electoral pentru alegerile prezidenţiale

panouPrin dispoziţie a primarului municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, au fost stabilite locurile speciale pentru afişaj electoral, care vor fi utilizate de candidaţii la alegerile pentru desemnarea preşedintelui României, din data de

22 noiembrie.Acestea sînt: sediul DGADP – b.dul M. Viteazul, nr. 68 – 72 de casete, Centrul Militar Judeţean – 45 de casete, Ortelec (Şcoala Generală) – 36 de casete, Stâna (Căminul Cultural) – 36 de casete. Ordinea de utilizare a casetelor pe panouri a fost stabilită prin tragere la sorţi, în prezenţa reprezentanţilor partidelor politice care fac parte din Consiliul Local al Municipiului Zalău. Pe un panou electoral, fiecare candidat la alegerile pentru desemnarea preşedintelui Românie poate aplica un singur afiş electoral.

Agenţii Poliţiei Comunitare Zalău sînt împuterniciţi să asigure integritatea panourilor şi a afişelor electoarale, şi să constate contravenţiile, respectiv să aplice sancţiunile prevăzute în legea 370/2004 pentru alegerea preşedintelui României, cu modificările şi completările ulterioare.  
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *