Vasile Blaga despre Crin Antonescu: ” E nervos, e suparat, i s-a luat jucaria”

Vineri: Prima intalnire a fortelor PDL-ului la Zalau
23 august 2012
Cristina Traila noua presedinta a organizatiei de femei a PDL
24 august 2012

Vasile Blaga despre Crin Antonescu: ” E nervos, e suparat, i s-a luat jucaria”

Vasile Blaga, presedintele PDL a declarat in cadrul unei conferinte ce a avut loc la Zalau, ca organizatia de femei este una dintre cele

mai importante structuri. Acesta considera ca o data cu decizia CCR, criza politica ar trebui sa i-a sfarsit si toate partidele ar trebui sa se aseze la masa.
Cat despre rectificarea de buget care a fost anunta in cursul zilei de ieri Blaga sustine ca „este pentru prima data dupa 4 ani cand  se taie investitii si se muta banii la pensii, salarii si asistenta sociala. Mesajul USL a fost: Taiem de la investitii, nu avem viitor.”
Presedintele PDL, Vasile Blaga a reamintit ca vor forma o alianta electorala de centru-dreapta cu inca 4 formatiuni si anume: Reprezentanti ai PDL cu PNTCD, Partidului Noua Romanie, Initiativei Civice de Dreapta a lui M.R. Ungureanu si ai Fundatiei Crestin-Democrate.
Intrebat cum comenteaza declaratia lui Crin Antonescu despre o noua posibila suspendare a presedintelui Traian Basescu, liderul PDL a explicat: E nervos, e suparat, i s-a luat jucaria”.  Antonescu s-a razboit cu PDL, cu U.E, cu toata lumea iar acum investitorii germani nu se vor mai orienta spre noi.
Eu ii urasc pe cei care se pricep la toate, a mai adaugat acesta.

 

Pe viitor Vasile Blaga considera ca ar fi bine daca CCR, institutiile statului si televiziunile ar fi depolitizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *