Vezi aici: Declaratiile lui Blaga la atacurile lui Basescu

Vasile Blaga si Gheorghe Flutur vin la Zalau
11 februarie 2013
Sedinta Consiliului local Cehu Silvaniei din luna ianuarie 2013
17 februarie 2013

Vezi aici: Declaratiile lui Blaga la atacurile lui Basescu

Vasile Blaga prezent la Zalau, alaturi de secretarul general al PDL Gheorghe Flutur, a declarat ca in cadrul sedintei de azi s-a reamintit

pozitia PDL fata de USL si a criticat bugetul care a fost ales si care nu prevede nici o relansare economica din contra, acestia pun biruri pe cei care lucreaza in agricultura.

Intrebat cum comenteaza declaratiile facute de presedintele Traian Basescu legat de asemanarea PDL-ului cu FSN, acesta a afirmat ca presedintele intervine pentru a doua oara intr-o competitie care nici macar nu a fost declansata citez: ” Ca o sustine pe Udrea stiu 22 de milioane de romani. Guvernul Ungureanu  nu a cazut din cauza mea, eu nu am acceptat nici o functie in partid spre deosebire de altii.  Partidul PDL este cel care a salvat democratia, inclusiv, pe domnia sa. Nu cred ca a lovit in mine cu declaratii facute aseara, ci mai degraba in partid.”

Blaga crede ca Ponta si Dragnea sunt foarte buni in opinia lui Basescu, care pare ca i-a reevaluat.  Cat despre colegiul lasat liber in Bucuresti de Voiculescu, Blaga sustine ca Iulian Craciun este omul care ar putea ocupa locul.

„Pentru anul 2014,  Emil Boc ar putea sa fie prezidentiabilul  partidului.  Obligatia PDL-ului este de a stabili criterii foarte clare din partea partidului”  a mai adaugat acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *