Traian Basescu in vizita la Roma
3 septembrie 2008
votul
Zalauanii au votat
30 noiembrie 2008

Votul la romaniIn Zalau oamenii s-au trezit, mai greu pentru a merge la vot.Cu toate ca sectiile de votare, au fost deschise de la ora 7, abia dupa ora 8 a inceput sa apara cate un zalauan.

Conform celor declarate, de catre presedinta Avram Mihaela la sectia de votare nr.5 pana in prezent nu au fost probleme si s-au inregistrat un nr. de 33 de persoane.

Majoritatea celor veniti la vot au fost oameni mai in varsta sau pensionari. Acestia ne-au declarat ca au votat pentru Romania, pentru viitorul de maine, sa aiba un trai mai bun, sa nu mai existe coruptie sau pentru schimabare.Cu toate ca majoritatea nu mai au incredere in politicieni, cetatenii mai spera sa aiba loc o minune. Altii in schimb nici nu stiiau pentru ce au votat.

Pana la ora 21 salajenii mai pot inca vota.In jurul orei 11,30 vom cunoaste si numarul persoanelor care au fost prezente in judetul Salaj la vot.

Din informatiile primite de la Biroul Electoral Judetean, la ora 10 dimineata procentul general la nivel de Salaj al persoanelor prezente la vot a fost de 3,91% in mediul urban 3,39% si in mediul rural 4,31%.
La nivel de tara 4,87% in mediul urban 4,36% si in rural 5,58%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *