10.000 de lei de la Simleu pentru copiii bolnavi de cancer

Premiati de edilul Septimiu Turcas pentru 50 de ani de casnicie!
10 aprilie 2014
De ce trebuie tinut postul pastelui?
10 aprilie 2014

10.000 de lei de la Simleu pentru copiii bolnavi de cancer

Diverse obiecte de artizanat, felicitari, icoane, oua hand-made,pictate sau incondeiate, rame,

tablouri sau cani pictate, bratari, machete si multe alte lucruri inedite, produse de patiserie sau compozitii pascale …toate aceste obiecte au fost expuse spre vanzare de elevii scolii Silvania.

 

 

A devenit  o traditie ca in joia dinaintea sarbatorii floriilor, elevii si profesorii de la Scoala Gimnaziala “SILVANIA” din Simleu Silvaniei, sa organizeze Targul de Paste, actiune cu scop caritabil care a strans si in acest an sute de simleuani. „In preajma sarbatorii Invierii Domnului  organizam un targ cu produse realizate de copii, special pentru sarbatorile pascale. Cea mai mare satisfactie e faptul ca am reusit sa implicam toti elevii din scoala, care s-au straduit sa confectioneze cele mai frumoase obiecte”, a adaugat Angela Lipo.

Proiectul intitulat: LUMINA IN SUFLET DE COPIL, se află la a IV-a editie in parteneriat cu Primaria Orasului Simleu Silvaniei si Asociatia Oncologica “Ion Chiricuta” din Cluj Napoca. Banii stransi respectiv 10.000 de lei vor ajunge la copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Oncologic din Cluj-Napoca.

Cel mai darnic cumparator la fel ca si la celelalte 3 editii s-a dovedit a fii primarul orasului, Septimiu Turcas, care a trecut pe la fiecare stand din parc pentru a nu supara pe nimeni.

„Este una dintre cele mai frumoase actiuni care implica comunitatea noastra”, a spus si primarul orasului, Septimiu Turcas. Ma bucur nespus de mult ca in Simleu, a devenit acest targ o traditie si ca reusim sa facem fericiti mai multi copii”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *