1031 de candidati inscrisi la examenul de maturitate in Salaj

Rezultate slabe la examenul de definitivat in Salaj: 3,95 cea mai mica nota
24 iulie 2012
Accident cu descarcerare in Sanmihaiu Almasului
24 iulie 2012

1031 de candidati inscrisi la examenul de maturitate in Salaj

3 centre de examen s-au constituit pentru cea de a doua etapa de bacalaureat conform celor declarate de Inspectorul scolar general

Bancea Gheorghe. 1031 de candidati din judetul Salaj s-au inscris pentru sesiunea din toamna. 552 de elevi vor sustine bacalaureantul la Grup Scolar M.Viteazul din Zalau,  312 la Grup Scolar Ioan Osian, din Simleul Silvaniei si 167 la Grup Scolar Octavian Goga, din Jibou. Elevii vor face pregatire in centre de documentare si informare, pentru a putea accesa siteul ministerului invatamantului si pentru a-si putea lista subiectele si baremele de notare. Dorim sa optimizam procentul de promovare a examenului de bacalaureat a declarat, Bancea Gheorghe.

 

A doua etapa a „examenului de maturitate“ va debuta cu proba orala la Limba si literatura romana, programata in perioada 20 – 21 august. Pe 23 şi 24 august candidatii isi vor dovedi cunostintele de lucru pe calculator, iar pe 27 august este programata prima proba scrisa, cea de Limba si literatura romana. Pe 28 august va avea loc proba de Limba si literatura materna, iar pe 29 august – proba obligatorie a profilului. Pe 31 august se va ţine proba la alegere a profilului şi specializarii. Rezultatele partiale vor fi afisate pe 2 septembrie, pana la ora 16.00. Rezultatele finale, de dupa soluţionarea contestatiilor, vor fi afisate pe 5 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *