1043 absolvenţi ai clasei a VIII-a au fost repartizați în județul Sălaj

Parcul central inundat in Zalau
23 iulie 2021
ATENTIE! SE INTRERUPE APA IN ZALAU
26 iulie 2021

1043 absolvenţi ai clasei a VIII-a au fost repartizați în județul Sălaj

1043 absolvenţi ai clasei a VIII-a au fost repartizați în învăţământul liceal de stat (anul școlar 2021 – 2022) în prima etapă de repartizare computerizată, la nivelul județului Sălaj
Ministerul Educaţiei a publicat sâmbătă, 24 iulie, ora 10:00, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a (anul școlar 2021 – 2022).
În județul Sălaj au fost repartizați 1043 elevi (99,4%) în învățământul liceal de stat din totalul elevilor cu opțiuni completate.
Situația la nivelul județului Sălaj:
Total candidati repartizati: 1043
Repartizati profil Real și Uman: 680
Repartizati profil Tehnic, Servicii si Resurse naturale si protectia mediului: 363
Cei 1049 candidati au depus in total 7602 optiuni
Au fost admiși în etape anterioare repartizării computerizate:
136 elevi la specializări vocaționale;
5 elevi pe locurile speciale, rezervate candidaților de etnie rromă;
8 elevi pe locurile rezervate candidaților cu CES;
9 elevi în învățământul special;
239 învățământ Profesional
Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 25-28 iulie candidații repartizați în prima etapă vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.
6 elevi nu au putut fi admiși în prima etapă, întrucât nu au completat suficiente opţiuni.
Aceștia vor intra în a doua etapă de repartizare computerizată și vor completa, în perioada 29 iulie – 5 august, opțiuni în fișele de înscriere alături de candidații care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în termen (25 – 28 iulie) și de candidații care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic.
Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în a doua etapă a admiterii în învățământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere.
În intervalul 9 – 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.
În total, în județul Sălaj au rămas disponibile pentru etapa a doua 139 locuri.
Biroul de presă al ISJ SJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *