Politia Salaj
INFO POLITIA
19 aprilie 2008
Debarasare
Marea debarasare
21 aprilie 2008

POSMINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI EGALITĂŢII DE ŞANSE
            Organism Intermediar POS DRU Regiunea Nord Vest

 “De astăzi, până în 29 august 2008, aveţi la dispoziţie peste 14 milioane de euro pentru investiţii în resurse umane. Sunt bani din Fondul Social European la dispoziţia dumneavoastră pentru a fi invesţi în creşterea competivităţii capitalului uman într-o lume tot mai concurenţială şi globalizată”, a enunţat Cristian Dogar, director executiv al OIR POS DRU Nord-Vest, în deschiderea evenimentului de lansare regională a apelurilor de granturi în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU).  

Ieri, în sala mare de şedinţe a Instituţiei Prefectului Cluj, s-au lansat cererile de propuneri de proiecte de grant (proiecte regionale) pentru Axa Prioritară (AP) 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor” –Domeniile Majore de Intervenţie 3.1.„Promovarea culturii antreprenoriale” şi 3.1.Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii- şi AP 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare” –DMI 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.  

În Regiunea Nord-Vest, cele trei DMI-uri beneficiează în anul 2008 de o alocare financiară în valoare de 14.055.100 euro (pentru DMI 3.1 – 5.063.668 euro; DMI 3.2.- 5.330.537 euro; DMI 5.1.- 3.660.895 euro). Proiectele trebuie să aibă o valoare de minim 50 mii euro şi maxim 500 mii euro şi au ca termen limită de depunere data de 29 august 2008.

Evenimentul de lansare a fost organizat de Organismul Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Nord-Vest (OIR POSDRU NV). Au participat peste o sută de reprezentanţi ai administraţiei locale, partenerilor sociali, şcolilor şi universităţilor şi agenţilor economici. În finalul evenimentului a avut loc o sesiune de întrebări, la care potenţialii beneficiari de proiecte au putut să-şi clarifice aspectele tehnice ale ghidurilor de finanţare.

Cristian CURTA

Ofiter Informare şi Publicitate

OIR POS DRU Nord-Vest

Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *