20,22 metri cubi masă lemnoasă confiscata

Accident grav soldat cu 4 victime
11 februarie 2019
Iti aduc fericirea o viata, daca donezi pentru Arni!
11 februarie 2019

20,22 metri cubi masă lemnoasă confiscata

Acțiune pentru combaterea delictelor silvice

 

Poliţiştii din Sălaj au desfăşurat săptămâna trecută o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor în domeniul silvic, pe raza comunelor Hida, Dragu, Almașu și Fildu de Jos. În urma a șapte controale în fondul forestier şi locuri de depozitare precum şi asupra a 124 de autovehicule, au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenţionale, fiind confiscată cantitatea de peste 20 de metri cubi masa lemnoasă.

În perioada 7-8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Sînmihaiu Almașului și Hida, au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza comunelor Hida, Dragu, Almașu și Fildu de Jos.

Au fost efectuate șapte controale la societăţi comerciale și fondul forestier, ocazie cu care au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 17458 lei. Dintre acestea, 29 au fost aplicate la legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, trei la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar diferența au constituit alte abateri.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de 20,22 metri cubi masă lemnoasă.

La activități, poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj şi de specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Sălaj.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *