22.058 locuri de muncă vacante la nivel naţional si 612 locuri de muncă vacante

Accident intre un autoturism si o caruta
8 septembrie 2021
Conferinta de presa Bathory Fest 2021
9 septembrie 2021

22.058 locuri de muncă vacante la nivel naţional si 612 locuri de muncă vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 177 locuri de muncă.
Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și în domeniul confecțiilor(92); mecanic/lăcătuș(3); strungar universal/frezor(4); lucrător în benzinărie(3); electrician(2);agent comercial/vanzator/gestionar(17); confecționer articole din textile/tapiter (12), contabil(2); kinetoterapeut(2); arhitect urbanism/inginer constructii(6).
Din cele 177 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, 10 sunt pentru persoane cu studii superioare-inginer mecanic/arhitect,159 sunt pentru persoanele cu studii medii (vânzător;gestionar; confectioner-asamblor articole din textile, muncitor necalificat, etc) și pentru 8 locuri de muncă sunt conditii de studii incomplete/fara studii sau 10 clase(lucrător comercial, vânzător, muncitor necalificat).
Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național este actualizată, în timp real, pe site-ul ANOFM și poate fi accesată în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

612 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 612 locuri de muncă vacante, după cum urmează:
Germania – 389 locuri de muncă pentru: tăietor de carne şi lucrător în producţie; vopsitor industrial; sudor carbon/ oţel inoxidabil; sudor aluminiu; muncitor în construcţii de acoperişuri; măcelar; șofer de camion; șofer de camion/maşină de mare tonaj pe distanţe lungi; stivuitorist; lucrător în depozit; șofer profesionist;
Spania – 69 locuri de muncă pentru: cercetător științific;
Italia – 45 locuri de muncă pentru: lucrători în construcții;
Norvegia – 43 locuri de muncă pentru: nail artist; instalator; sudor TIG; instalator ventilație; medic; mecanic auto; tâmplar; tinichigiu auto; mecanic motociclete; zidar/faianțar;
Olanda – 26 locuri de muncă pentru: culegător flori; legumicultor; lucrător în ferma de vaci; culegător ciuperci;
Danemarca – 12 locuri de muncă pentru: director de marketing; specialist IT-Chief
Technology Officer; muncitor în producție (manipulant mărfuri);
Austria – 11 locuri de muncă pentru: lucrători în producție; inginer mașini unelte;
Irlanda – 10 locuri de muncă pentru: șofer vehicul greu de transport marfă;
Polonia – 7 locuri de muncă pentru: operator CNC; lăcătuș; sudor MAG; strungar; șlefuitor.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Agenția Județeană pentruOcuparea Forței de Muncă Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.